Έξαλλος ο Καραφώτης με τις φήμες!

25.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλος, πολύ έξαλλος είναι ο Κώστας Καραφώτης με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που τον θέλουν να έχει χωρίσει με την αγαπημένη του, Κατερίνα Παπουτσάκη. Ποιος είδε τον Κώστα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλος, πολύ έξαλλος είναι ο Κώστας Καραφώτης με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που τον θέλουν να έχει χωρίσει με την αγαπημένη του, Κατερίνα Παπουτσάκη. Ποιος είδε τον Κώστα και δεν φοβήθηκε, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο κυκλοφορούν όλες αυτές οι φήμες.

Δε λέμε, το ζευγάρι είχε πριν λίγο καιρό ένα μεγάλο καβγά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χώρισαν. Κι εκεί είναι που απορεί ο Καραφώτης. Δεν μπορεί, δηλαδή, ούτε να τσακωθεί με την καλή του; Δεν μπορούν ως ερωτευμένο ζευγάρι που είναι να έχουν ένα ερωτικό καβγαδάκι, που προέκυψε από σκηνή ζηλοτυπίας; Γιατί τέτοιο τσακωμό είχαν οι δυο τους.

Τον έψαχνε η Παπουτσάκη στο κινητό του και δεν τον έβρισκε, με αποτέλεσμα το μυαλό της ερωτευμένης να πάει στο... πονηρό και ουχί στο κακό. Θα πεις τώρα εσύ: η ηθοποιός δεν έλεγε ότι δεν είναι του χαρακτήρα της να ζηλεύει και πως ποτέ της δεν έχει κάνει σκηνές; Ε για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι είναι μαζί και δεν χωρίζει. Και καλό είναι να σταματήσουν όλες αυτές οι φήμες διότι ταράζουν τον αοιδό. Το αίμα στο κεφάλι του έχει ανέβει. Α, παρεμπιπτόντως, ακούγεται ότι ο Κώστας θα κάνει κάποιο guest στο σήριαλ που πρωταγωνιστεί η Κατερίνα. Άτσα.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]