Πρόταση γάμου με τον... πελαργό;

25.01.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι γίνεται όταν η ζωή αντιγράφει το σήριαλ; Σε επισκέπτεται ξαφνικά ο πελαργός, παντρεύεσαι τη γυναίκα της ζωής σου και το παιδί σου φωνάζει... «Μπαμπά, μην τρέχεις»!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι γίνεται όταν η ζωή αντιγράφει το σήριαλ; Σε επισκέπτεται ξαφνικά ο πελαργός, παντρεύεσαι τη γυναίκα της ζωής σου και το παιδί σου φωνάζει... «Μπαμπά, μην τρέχεις»! Το αυτό συμβαίνει με τον Φάνη Μουρατίδη και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, οι οποίοι γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν στο γνωστό σήριαλ «Μπαμπά, μην τρέχεις», ενώ πριν λίγο καιρό έμαθαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει την εγκυμοσύνη της Άννας Μαρίας, όμως, πολλά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι η ηθοποιός διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Μάλιστα, ο Μουρατίδης έκανε και πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και ο γάμος θα γίνει μέσα στο 2008. Παρόλο που η σχέση τους μετράει μόλις πέντε μήνες, το ζευγάρι νιώθει έτοιμο και σίγουρο για το μεγάλο βήμα. Άσχετα αν ισχύουν ή όχι οι φήμες περί εγκυμοσύνης.

Εξάλλου, τους τελευταίους δύο μήνες μένουν μαζί στο σπίτι του ηθοποιού στο Χαλάνδρι και περνούν μαζί όλη τη μέρα. Μαζί πηγαίνουν στα γυρίσματα της σειράς, ενώ χωρίζουν το βράδυ που ο Μουρατίδης έχει παραστάσεις στο θέατρο. Οι φίλοι και γνωστοί του ζευγαριού έχουν να λένε πόσο αγαπημένοι και ταιριαστοί είναι, οπότε τα νέα του γάμου δεν εξέπληξαν κανέναν. Κι ας μην ήταν - πριν τη γνωριμία τους - τόσο η Παπαχαραλάμπους όσο και ο Μουρατίδης πολλοί θερμοί με την ιδέα ενός γάμου.