Ο Ντέμης πήγε Rex

29.04.2002
Αγαπημένε μου Γιώργο, μια που τα κατάφεραν να κερδίσουν, πήραν των ομματιών τους, τις γυναίκες τους και την κούπα τους και κατηφόρισαν προς Συγγρού μεριά, για να πανηγυρίσουν στο Diogenis Studio. Ο Ντέμης, όμως, έφυγε για λίγο από το Διογένη και πέρασε από το Rex...
Αγαπημένε μου Γιώργο,

μια που τα κατάφεραν να κερδίσουν, πήραν των ομματιών τους, τις γυναίκες τους και την κούπα τους και κατηφόρισαν προς Συγγρού μεριά, για να πανηγυρίσουν... Ο λόγος για τους παίκτες της ΑΕΚ, για τους οποίους ο Μάκης Ψωμιάδης έκλεισε τραπέζια στο Diogenis Studio, όπου τραγουδούν (ή μάλλον τραγουδούσαν γιατί το σχήμα έληξε το Σάββατο) ο Γιάννης Πάριος και ο Αντώνης Ρέμος.

Ξέφρενο γλέντι και χοροί ακόμα και πάνω στα τραπέζια από την πλευρά των κιτρινόμαυρων ποδοσφαιριστών χαρακτήρισε την βραδιά, με μοναδικό απόντα τον Μιχάλη Κασάπη, ο οποίος ταλαιπωρείτο από έντονους πόνους στην ποδοκνημική χώρα. Και εδώ που θα απορείς ''μα έπρεπε να τους πάει ο Ψωμιάδης στη Βανδή'' (λόγω Ντέμη για όσους δεν κατάλαβαν), έρχομαι εγώ να σου απαντήσω ότι όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει εκείνο σε αυτόν. 'Ετσι και ο Ντέμης, δεν πτοήθηκε καθόλου από την επιλογή του προέδρου του, και αποφάσισε να φύγει για λίγο από το Διογένη, για να κάνει μια ''βόλτα'' από το Rex, όπου τραγουδά (ή μάλλον τραγουδούσε γιατί τελείωσε ΚΑΙ αυτό το σχήμα το Σάββατο) η αγαπημένη του Δέσποινα.

Που λες, την ώρα που τραγουδούσε η Βανδή με τον Ρουβά, εισέβαλε ο ''Ντεμίνιο'' στον χώρο, φορώντας μαύρα ρούχα και έναν κιτρινόμαυρο σκούφο στο κεφάλι. Κατευθύνθηκε προς τα πρώτα τραπέζια και, όπως καταλαβαίνεις, το κέφι ανέβηκε στα ύψη! 'Οταν δε, τελείωσε το ντουέτο της με τον Σάκη, η Δέσποινα αποσύρθηκε στα ιδιαίτερα διαμερίσματά της - τα καμαρίνια - όπου με τον Ντέμη τα είπαν μέχρι την στιγμή που εκείνη βγήκε και πάλι στην πίστα, για να κλείσει το πρόγραμμα. Τότε, ο Ντέμης επέστρεψε στο Diogenis Studio, όπου τον περίμεναν οι υπόλοιποι και έκλεισε την βραδιά με πολύ τραγούδι από την τελευταία εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου για τη σεζόν.

Τώρα εγώ τι να πω, Γιώργο μου... Αφού κέρδισαν, καλά έκαναν και το γιόρτασαν... Αυτό που με προβληματίζει, είναι που θα πάνε οι Ολυμπιακοί να τα ''σπάσουν'', όταν με το καλό πάρουν το πρωτάθλημα, αφού ο Ρέμος θα είναι κλειστός... Μην μου πεις κανέναν Σώτη Βολάνη, γιατί προτιμώ να περιμένω μέχρι του χρόνου...