Με 90% έξω η Κρίστα

30.04.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, παρελθόν αποτελεί από χθες το βράδυ για το Bar η αφροκύπρια Κρίστα, η οποία ''πήρε πόδι'' με συντριπτικό ποσοστό 89,5%, έναντι 10,5% που έλαβε ο Γιώργος. Μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα συνόδευσαν την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Μίλτο Μακρίδη.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

παρελθόν αποτελεί από χθες το βράδυ για το Bar η αφροκύπρια Κρίστα, η οποία ''πήρε πόδι'' με συντριπτικό ποσοστό 89,5%, έναντι 10,5% που έλαβε ο Γιώργος. Σαν να της είπαν οι τηλεθεατές πόσο ανεπιθύμητη ή έστω αδιάφορη τους ήταν η παρουσία της... Μεγάλη συγκίνηση και δάκρυα συνόδευσαν την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Μίλτο Μακρίδη, με πρώτη και καλύτερη την Γιώτα, η οποία αποδεικνύεται η πιο ευαίσθητη από όλους εκεί μέσα... Στην αποχώρηση του Λορέντζο θέλω να δω τι θα κάνει!

Που λες, και τα δύο τα παιδιά ήταν πολύ ψύχραιμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ένιωθαν να χάνουν κάποιον δικό τους άνθρωπο. Τώρα που το λέμε, δεν είναι και μικρό πράγμα να έχεις παίξει τόσα παιχνίδια μαζί με κάποιους ανθρώπους, να έχετε σπάσει όλα τα τζάμια στο καραόκε, να έχετε τσακωθεί για ένα χαρτάκι και να έχετε φάει σε σούσι restaurant. Πάντως, η ''μικρή'' Κρίστα ήταν πολύ ρεαλίστρια και κατάλαβε ότι επρόκειτο για ένα παιχνίδι που απλά τέλειωσε, γράφοντάς τους στο αποχαιρετηστήριο γράμμα μόνο τα εξής:''This is the end, my only friends. Το τέλος του παιχνιδιού ήρθε και για μένα. Σας αγαπώ πολύ και να προσέχετε!". Σύντομη και περιεκτική!

Σήμερα το πρωί ήταν καλεσμένη στο 'Σαν το σπίτι σας'', όπου έδειξε αξιοσημείωτη ανωτερότητα και ωριμότητα, αποφεύγοντας να κάνει οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο για τα παιδιά του Μπαρ. Αντίθετα, τόνισε ότι θα ήθελε να κάνει κάτι στην τηλεόραση, είτε ηθοποιός είτε παρουσιαστρια, δεν έχει πρόβλημα η κοπέλα, ό,τι κάτσει καλό είναι! Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι στην ερώτηση των τηλεθεατών για το αν ''παίζει'' έρωτας μεταξύ της και του Γιώργου, η Κρίστα δεν απάντησε... Αυτά τα ολίγα, Σώτο μου, για την εντυπωσιακή Κρίστα. Εμείς να της ευχηθούμε να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά της και να είναι πάντα ευτυχισμένη!