Ο Ρακιντζής περιμένει την Γιώτα

09.05.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο M.I.H.A.L.I.S R.A.K.I.N.T.Z.I.S, για να πάει, αν χρειαστεί, πετώντας στο Ναύπλιο με τη Γιώτα. Ο αοιδός έκανε ένα τελευταίο σέρβις στο ελικόπτερο του, το έπλυνε, το γυάλισε, πήγε στο καθαριστήριο τη στολή του πιλότου και περιμένει.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο M.I.H.A.L.I.S R.A.K.I.N.T.Z.I.S, για να πάει, αν χρειαστεί, πετώντας στο Ναύπλιο με τη Γιώτα. Ο αοιδός έκανε ένα τελευταίο σέρβις στο ελικόπτερο του, το έπλυνε, το γυάλισε, πήγε στο καθαριστήριο τη στολή του πιλότου και περιμένει να δει αν η Γιώτα, η οποία επιλέχθηκε από το κοινό, θα καταφέρει να βγάλει ένα μίλι κάνοντας θαλάσσιο σκι. Η αγωνία του είναι μεγάλη και δεν κρύβει την επιθυμία του να κάνει το μίλι η νεαρά και να της δείξει έτσι από κοντά τι εστί...πιλοτάρισμα. Άσε, που θα της πει δωρεάν και Live το S.A.G.A.P.O, αλλά και το "Εγώ και ο Πουφ", "Μωρό μου φάλτσο" κι άλλες επιτυχίες του. Η Γιώτα, πάντως, δε δείχνει να έχει ιδιαίτερο άγχος, μια και το καλλιτεχνικό της όταν ήταν μικρή ήταν "Γιώτα, το κορίτσι γοργόνα".

Οι συμπαίκτες της, ωστόσο, μέσα τους έχουν αρχίσει τις προσευχές να κερδίσει, διότι δεν έχουν και πολύ κέφι να καθαρίσουν την παραλία του Σχοινιά. Όχι, ότι δεν έχουν οικολογικές ανησυχίες. Το αντίθετο, αν δεν είχε δημιουργήσει το "κόμμα των Οικολόγων" ο Βεργής, θα έφτιαχναν ένα δικό τους οι ίδιοι. Κατά τα άλλα, άνοιξαν και πάλι τις πόρτες του Bar καθώς πάνω απ' όλα η δουλειά. Μεταξύ τους είναι τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου, τουτέστιν "δυο λαλούν και τρεις χορεύουν". Παίζουν, γελάνε και καμιά φορά παίζουν μαξιλαροπόλεμο, εκσφενδονίζοντας και κάνα μαξιλάρι από τα τόσα που τους περισσεύουν στο δρόμο. Οι δύο εναπομείνασες κόρες Μαίρη και Γιώτα, δεν μπορώ να πω ότι έχουν τις καλύτερες σχέσεις, όμως το προσπαθούν να υποφέρει η μία την άλλη. Η Μαίρη, τελευταία το έχει ρίξει στο διάβασμα, ενώ η Γιώτα όταν δεν παίζει με τα αγόρια προσπαθεί κι αυτή να μορφωθεί λύνοντας σταυρόλεξα ή παίζοντας το παιγνίδι "Βρείτε τις 10 διαφορές".