Ο Ρουβάς πήγε Τσαλίκη

10.05.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, ένα συναδελφικό σεργιάνι αποφάσισε να κάνει ο Σάκης Ρουβάς τις μέρες αυτές, μια και είναι ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η αρχή έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Romeo, όπου άδει ο Γιώργος Τσαλίκης.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ένα συναδελφικό σεργιάνι αποφάσισε να κάνει ο Σάκης Ρουβάς τις μέρες αυτές, μια και είναι ελεύθερος από επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η αρχή έγινε το βράδυ της Πέμπτης στο Romeo
, όπου άδει ο Γιώργος Τσαλίκης. Ο Σάκης, μετά του Ηλία Ψινάκη κι εκλεκτών φίλων, έφθασαν στο κέντρο - που έκανε κι επίσημη πρεμιέρα - κομμάτι αργά, αλλά με μπόλικο κέφι. Ο Τσαλίκης σαν είδε την παρέα να καταφθάνει στο μαγαζί, έφαγε ένα μικρό φλας καθώς με τον Sakis τη χρονιά αυτή δεν είχαν και τις πλέον αγαστές σχέσεις. Θα θυμάσαι το βέτο που άσκησε ο "νέοπας" Γιώργος στον Μαροσούλη σαν έμαθε ότι στο REX θα καταφθάσει ο "παλαίουρας" Ρουβάς.

Έκτοτε, οι δύο άνδρες δεν ματά - ξανά - συναντήθηκαν κι ας είχαν κοινούς φίλους καρδιακούς, όπως ο Λάκης Λαζόπουλος. Οι σχέσεις τους δεν ήταν πιο θερμές από αυτές της Ρούλας Κορομηλά και της Ελένης Μενεγάκη, ενώ όλοι μιλούσαν για μία ακόμη κόντρα στο πεντάγραμμο. Κι εκεί, που ο λαός το πήρε απόφαση πως πάει τα παιδιά είναι σε κόντρα, ο international Sakis έκανε το μεγάλο βήμα και πήγε Romeo. Και δεν είναι μόνο αυτή η είδηση, αλλά η όλη παρουσία του ως θαμώνας. Το τι λουλούδι πέταξε, το τι μπουκάλια άνοιξε, το τι σιγοντάρισμα έκανε στα άσματα "Με χαλάει", "Αρρωσταίνω" και "Αν ήμουνα παλιόπαιδο", τύφλα να χει και η πιο "μπουζουκόφατσα" των Αθηνών.

Ο Τσαλίκης, δε, όσο έβλεπε τον συνάδελφο του να διασκεδάζει με την ψυχή του, τόσο λάλαγε επί πίστας. Μιάμιση ολόκληρη ώρα παραπάνω έμεινε, προκειμένου να μην χαλάσει το κέφι του Σάκη. Ώσπου, ήρθε η μεγάλη στιγμή. Κατέβηκε από την πίστα, πήγε πίσω από τον Ρουβά κι άρχισε να τραγουδάει τα άσματα του. "Το κορίτσι της Ντίσκο" ο Τσαλίκης; "Τα μαύρα μάτια σου" ο Σάκης. "Αντεξα" ο Τσαλίκης; "Το βαπόρι από την Περσία" ο Σάκης. Με το λαϊκό...ντελίριο του Sakis ο Γιώργος κατενθουσιάστηκε, ενώ λίγο έλειψε να κάνει ατάκα κι επί τόπου δυο στροφές, έτσι για την πάρτη του.