Μενεγάκη: Γιατί ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο;

20.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ελένη Μενεγάκη εδώ, Ελένη Μενεγάκη εκεί, πού ήταν η Ελένη τη βραδιά των τηλεοπτικών βραβείων; Οεο; Έλαμψε δια της απουσίας της η Ελένη το βράδυ της
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ελένη Μενεγάκη εδώ, Ελένη Μενεγάκη εκεί, πού ήταν η Ελένη τη βραδιά των τηλεοπτικών βραβείων; Οεο; Έλαμψε δια της απουσίας της η Ελένη το βράδυ της Δευτέρας από την τελετή των τηλεοπτικών βραβείων του TV Έθνους και αυτή ήταν πιο έντονη όταν δεν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει γι’ ακόμη μία χρονιά το βραβείο της. Βλέπεις, τόσα χρόνια η Ελένη είναι από τα λίγα πρόσωπα της τηλεόρασης που δίνουν το «παρών» τους σε τέτοιες εκδηλώσεις και φροντίζει πάντα να παραλαμβάνει η ίδια τα βραβεία που της δίνει το κοινό.

Τι έγινε, λοιπόν, φέτος και δεν ήταν εκεί; Λες ο πρόσφατος χωρισμός της με τον Γιάννη Λάτσιο να την έκανε ψηλομύτα και ολίγον σνομπαρία; Όοοοχι, δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αν και το διαζύγιο της έπαιξε το ρόλο του. Η Ελένη μετά τον χωρισμό έχει αποκτήσει... αγοραφοβία ή καλύτερα... δημοσιογραφιοφοβία! Στην ιδέα και μόνο ότι στην εκδήλωση θα υπάρχουν μιλιούνια οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι που θα σπεύσουν να την πιέσουν για μία δήλωση της περί χωρισμού, κρύος ιδρώτας και τρόμος την έλουσε πατόκορφα. «Όχι, αυτό το σκηνικό δεν είμαι έτοιμη να το αντιμετωπίσω ακόμη» σκέφτηκε από μέσα της και προτίμησε να δει τα βραβεία από το σπίτι της.

Γιατί, αγαπημένε μου, μπορεί ο Γιάννης Λάτσιος να έχει ανακάμψει και να κάνει κανονικά δημόσιες εμφανίσεις, μιλώντας ακόμη και για το χωρισμό τους, η Ελένη δεν μπορεί με τίποτε να ξεπεράσει τον χωρισμό. Μην την βλέπεις που γελά, χορεύει και αστειεύεται στην εκπομπή της. είναι που την έχει πιάσει η άνοιξη, αλλά κι έχει κομμάτι συνέλθει από αυτό που τη βρήκε. Αλλά με τίποτε δεν είναι έτοιμη να μιλήσει γι’ αυτό. Έτσι, το πρωί της Τρίτης μέσα από την εκπομπή της ζήτησε συγνώμη τόσο από τον κόσμο, όσο και από τον διοργανωτή, Αντώνη Πρεκα για την απουσία της.

Εξήγησε, όμως, ότι ακόμη δε νιώθει έτοιμη να αντιμετωπίσει τις κάμερες κι αν πήγαινε στα βραβεία, σίγουρα δεν θα μπορούσε να τις αποφύγει. Αυτές και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Αυτό δε σημαίνει ότι η «Βασίλισσα» θα κόψει τις δημόσιες εμφανίσεις ή όπου βλέπει κάμερα, θα σκύβει κεφάλι και θα φεύγει τρέχοντας. Κάποια στιγμή, όταν νιώσει έτοιμη, θα δώσει συνεντεύξεις και θα μιλήσει για το διαζύγιο της. Ε, πότε θα το κάνει; Ήδη το ενδιαφέρον του κοινού έχει εξασθενίσει.