Γ. Παπαμιχαήλ: "Ξυπνούσα και αντί για καφέ έκανα κοκαΐνη»

20.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελευταία φορά που ακούσαμε για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ ήταν πριν δύο μήνες όταν είχε λιποθυμικό επεισόδιο σε εστιατόριο των βορείων προαστίων
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελευταία φορά που ακούσαμε για τον Γιάννη Παπαμιχαήλ ήταν πριν δύο μήνες όταν είχε λιποθυμικό επεισόδιο σε εστιατόριο των βορείων προαστίων κι εσπευσμένα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Τότε, κάποιοι έκαναν λόγο ακόμη και για επιληπτικό επεισόδιο, αφού ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ είχε ξανά ανάλογο περιστατικό στο παρελθόν. Ωστόσο, ο 40χρος «Γιαννάκης» με μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο «People» βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Κι εξηγεί τι συμβαίνει με την υγεία του.

«Είχα φτάσει στο σημείο να ξυπνάω και αντί για καφέ να κάνω κοκαΐνη» λέει και η δήλωση του όσο να κάνει ένα σοκ το προκαλεί, αφού είναι η πρώτη φορά που ένα δημόσιο πρόσωπο μιλάει τόσο ανοικτά. Ο Παπαμιχαήλ περιγράφει τη μάχη που δίνει να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, αποκαλύπτοντας ότι η εξάρτηση του ουσιαστικά ξεκίνησε το 1996 μετά το θάνατο της μητέρας του. «Δεν μπορούσα να αντέξω την πίεση από την χαμό της». Ωστόσο, μία πρώτη επαφή με ναρκωτικές ουσίες είχε την περίοδο που σπούδαζε στην Αμερική.

Ο Παπαμιχαήλ μιλάει για τις προσπάθειες που έχει κάνει να απεξαρτηθεί, γα την περιπέτεια του το 2008 όταν δεχόταν απειλές από έναν ντίλερ και η αστυνομία προσπάθησε να δει αν η υπόθεση του είχε σχέση με την δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, λίγο νωρίτερα, για τη σύλληψη του τότε με ναρκωτικά και κατοχή όπλου χωρίς άδεια. Μίλησε, επίσης, για τις κάκιστες σχέσεις με τον πατέρα του, αποκαλύπτοντας ότι ο Δημήτρης γνώριζε το πρόβλημα του γιου του με τα ναρκωτικά, αλλά δεν τον στήριζε. «Ένιωσα την απόλυτη μοναξιά» αποκαλύπτει, ενώ παραδέχεται ότι σε αυτή τη φάση της ζωής του είναι ερωτευμένος με μία 22χρονη κοπέλα, η οποία τον στηρίζει σε όλα.