Και ο Big θέλει το...Bar του!

13.05.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, ένας Big αλλιώτικος από τους άλλους είναι ο "Ελληνάρας" Brother, ο οποίος έτσι που το πάει σε λίγο από "Μεγάλος Αδελφός" θα λέγεται "Ο Αδελφός πάει Bar".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένας Big αλλιώτικος από τους άλλους είναι ο "Ελληνάρας" Brother, ο οποίος έτσι που το πάει σε λίγο από "Μεγάλος Αδελφός" θα λέγεται "Ο Αδελφός πάει Bar". Μετά από την αλά "Εισβολή από τον κόκκινο πλανήτη" έφοδο του Πάνου στο Σπίτι, το ψήσιμο του οβελία από αποχωρήσαντες και μη παίκτες, τα διάφορα τηλεφωνήματα με συγγενείς, ήρθε η μεγάλη στιγμή ο Big να αποκτήσει το δικό του...Bar. Έξω από το Σπίτι φτιάξανε μία πισίνα, έστησαν ένα μπαρ, το εφοδίασαν με ποτά, προσέλαβαν κι ένα d.j. κι εφεξής σε κάθε αποχώρηση όποιος πιστός μπορεί να προσέλθει, να πιει το ποτό του και να δει live την αποχώρηση.

Μέχρι στιγμής, οι έσω δεν μπορούν να βγουν να πάρουν κι αυτοί το dry τους, όμως μπορούν να στήσουν αυτί πίσω από τον ξύλινο φράχτη και να διασκεδάσουν με τη μουσική του d.j. Η καινοτομία είναι τω όντι ασύλληπτη κι απορώ που πήγαν και σκαρφίστηκαν να φτιάξουν ένα...Bar. Τέτοιο πράγμα δεν έχει ματά ξαναδεί η ελληνική τηλεόραση, ενώ και στους Ολλανδούς ακόμη δεν έκοψε να συμπεριλάβουν την άνωθεν καινοτομία, μια και η παντός είδους διασκέδαση είναι μόνο στην ψυχή του Έλληνα. Το χθεσινό βράδυ στην Παιανία είχαν στην κυριολεξία χαρές και πανηγύρια. Ο "Ρυθμός", ραδιοφωνικός σταθμός του ΑΝΤ1, είχε πάρτι και οι υπεύθυνοι επειδή σκέφτηκαν "Που να τρέχουμε στην Παραλιακή. Τώρα ειδικά που φτιάχνουν το τραμ" αποφάσισαν να το κάνουν στο καινούργιο Bar του Big. Εκεί βρέθηκε κόσμος και κοσμάκης με τη μουσική να είναι στο διαπασών.
Οι έσω στην αρχή χόρεψαν με τα τραγούδια, όμως επειδή η ζωή καμιά φορά είναι σκληρή, αναγκάστηκαν να πάνε για μία ακόμη φορά στο "Δωμάτιο του καταδότη". Τη στιγμή που έξω γλεντούσαν και χόρευαν, μέσα τα εναπομείναντα "μαναράκια του Ανδρέα" εξηγούσαν γιατί...δίνουν τον Αλέξανδρο για πέμπτη φορά, την Αμαλία, αλλά και τον Παναγιώτη. Όπως κατάλαβες, αυτοί είναι οι τρεις νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση, συγκεντρώνοντας από έξι ψήφους ο καθένας. Οι υπόλοιποι τρεις (Κώστας - Φραντζέσκα και Γιώργος) δεν ψηφίστηκαν καν.