Ένα μώρο στο Big...

13.05.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, οι καινοτομίες του "Ελληνάρα" Big δεν είχαν τελειωμό το βράδυ της Κυριακής. Μετά τα εγκαίνια του υπαίθριου... Bar, εκμεταλλευόμενος τη "Γιορτή της μητέρας" αποφάσισε να τιμήσει τη μάνα του Σπιτιού, Φραντζέσκα. Ναύλωσε, λοιπόν, αεροπλάνο κι έφερε από την Κύπρο τη μικρή της κόρη.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Οι καινοτομίες του "Ελληνάρα" Big δεν είχαν τελειωμό το βράδυ της Κυριακής. Μετά τα εγκαίνια του υπαίθριου... Bar, εκμεταλλευόμενος τη "Γιορτή της μητέρας" αποφάσισε να τιμήσει τη μάνα του Σπιτιού, Φραντζέσκα. Ναύλωσε, λοιπόν, αεροπλάνο κι έφερε από την Κύπρο τον πατέρα και τη μικρή της κόρη. Η περίπτωση η Φραντζέσκα να δει σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο τη μονάκριβη της και να της πει ένα "Σ΄ αγαπώ Ντανιέλα" ήταν μεν συγκινητική, όμως όχι και τόσο πρωτοποριακή. Έτσι, αποφάσισε να ρίξει στο Σπίτι και το δίχρονο.

Η χαρά της μάνας ήταν μεγάλη, επειδή θα είχε την ευκαιρία για μία μέρα έστω να ξετυλίξει το... μητρικό της κουβάρι ενώπιον λαού και καμερών. Η μικρή να δεις πόσο ξετρελαμένη που ήταν, αφενός επειδή θα έβλεπε μετά από 66 μέρες της μαμά της που έφυγε για την...ξενιτιά για μια καλύτερη ζωή, αφετέρου επειδή θα γνώριζε από κοντά τον "Κόκο". Όπου Κόκος ο Γιώργος, ο οποίος ως φαίνεται είναι ο αγαπημένος ήρωας της μικρής, η οποία όταν δε βλέπει "Τα Στρουμφάκια" ή τη "Μάγια Μέλισσα", καθηλώνεται με τον "Μεγάλο Αδελφό".

Όλοι οι συγκάτοικοι υποδέχτηκαν με τιμές τη Ντανιέλα και ήταν πολύ ευτυχισμένοι που ο Big σε αυτούς έστειλε - έστω και για λίγο - ένα μικρό παιδί να παίξουν, αντί της Λευκής που είχε δώσει στους πρώτους. Έβαλαν το μωρό να τους χορέψει τσιφτετέλι, να τους τραγουδήσει, να τους κυνηγήσει, να πει διάφορες λεξούλες. Η Φραντζέσκα όλη την ώρα καμάρωνε που χει τέτοιο παιδί και που όπως είπαν όλοι "της μοιάζει καταπληκτικά". Μαμά και κόρη το ξενύχτησαν, προκειμένου να χορτάσει η μία την άλλη, ενώ η μικρή είχε μεγάλες πείνες (ήθελε γιαούρτι, σοκολάτες) που όμως δεν κατάφερε να τις περιορίσει, αφού εξαιτίας της αποτυχίας της τελευταίας αποστολής, το ψυγείο θύμιζε...ψυγείο Κατοχής. Το επόμενο πρωί, πάντως, η μικρή παρέδωσε εαυτόν κι ενώ στο υπνοδωμάτιο οι συγκάτοικοι είχαν αναπτύξει σοβαρή συζήτηση εν μέσω τσιγάρων, αυτή κοιμόταν στη γλυκιά αγκαλιά της μάνας.