Ο... ανατρεπτικός γάμος Πάνια - Καρβέλα!

30.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι. Ο ασυμβίβαστος (Νίκος Καρβέλας) παντρεύτηκε την ροκού (Αννίτα Πάνια) την κόρη». Και με παπά και με κουμπάρο και με τη χλιδή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Σήμερα γα, σήμερα γάμος γίνεται σε ωραίο περιβόλι. Ο ασυμβίβαστος (Νίκος Καρβέλας) παντρεύτηκε την ροκού (Αννίτα Πάνια) την κόρη». Και με παπά και με κουμπάρο και με τη χλιδή σε όλο το μεγαλείο της. Γιατί, αγαπημένε μου, ακόμη και ο πιο ροκάς τύπος θέλει τον... Γερμανό του. Όπου «Γερμανός» βάλε τα πολυτελή και ακριβά αυτοκίνητα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Τέτοια παρέλαση τζιπ δεν θυμάμαι από πότε είχα να δω. Είχε γίνει το πάρκινγκ του Politia Tennis Club έκθεση τζιπ.

Αλλά, εδώ που τα λέμε, πώς να πήγαιναν στο γάμο ενός ροκ ζευγαριού οι επίσημοι και διάσημοι καλεσμένοι τους; Από τη στιγμή που το ίδιο το ροκ ζευγάρι έφτασε (με μισή ώρα και καθυστέρηση) στον χώρο με μία κουρσάρα πέντε μέτρα. Το αυτοκίνητο οδηγούσε ο Καρβέλας και πίσω κάθονταν η Αννίτα έχοντας αγκαλιά το γιο τους, Ανδρέα που ήταν και παρανυφάκι. Η Σοφία αν και διαβάζαμε τις προηγούμενες μέρες ότι θα ήταν επίσης παρανυφάκι προτίμησε να σταθεί δίπλα στη μητέρα της, Άννα Βίσση και να της σκουπίζει τα δάκρυα συγκίνησης που αποκατέστησαν επιτέλους τον ασυμβίβαστο Καρβέλα.

Κι επειδή, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης επιμένει και λέει ότι δεν πηγαίνει σύμφωνα με τους κανόνες και τα κοινωνικά «πρέπει», έβαλε στο γάμο του σατέν κοστούμι και αθλητικά παπούτσια, ενώ η Πάνια έβαλε τελικά μίντι κόκκινο φόρεμα. Σαν εμφάνιση είναι ανατρεπτική. Για την Πάνια είναι ανατροπή τόσο ότι έβαλε φόρεμα, όσο ότι εκείνο είχε χρώμα και μάλιστα κόκκινο. Για τον Καρβέλα ανατροπή δεν ήταν το αθλητικό παπούτσι (έχω δει κι άλλους γαμπρούς), αλλά το γεγονός ότι έβαλε κοστούμι. Είδες η Αννίτα; Τον πήγε στην εκκλησία, του έβαλε και κοστούμι. Αν είχε και μουστάκι θα του το ξούριζε.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο γάμο, ο οποίο διέθετε κάθε χλιδή, πολυτέλεια, ενώ είχε ένα σωρό σεκιούριτι να φυλάσσουν τον χώρο. Α, είχαν και το δελτίο του Star με την ανταποκρίτρια να δίνει όλο της το είναι, να τρέχει στα αυτοκίνητα των καλεσμένων για μία δήλωση και στο τέλος να λαχανιάζει λες και την είχε στείλει ο Μαλέλης στο μέτωπο. Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους ήταν οι Άννα Βίσση, Ηλίας Ψινάκης, Ναταλία Γερμανού, Λευτέρης Πανταζής, Άντζελα Δημητρίου, Δημήτρης Σαραβάκος, Γιάννης Φλωρινιώτης και άλλοι. Κουμπάροι ήταν η απαστράπτουσα Ρούλα Κορομηλα και ο Κώστας Δροσόπουλος.