Στη φυλακή για τέσσερα χρόνια ο Ψωμόπουλος!!!

30.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είχε φαγωθεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να βάλει στη φυλακή τον Χρήστο Ψωμόπουλο. Κάθε λίγο και λιγάκι τού έστελνε κι από ένα εξώδικο, αλλά δυστυχώς για εκείνη δεν κατάφερε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχε φαγωθεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να βάλει στη φυλακή τον Χρήστο Ψωμόπουλο. Κάθε λίγο και λιγάκι τού έστελνε κι από ένα εξώδικο, αλλά δυστυχώς για εκείνη δεν κατάφερε τίποτε. Μέχρι που τον πήρε το Ναυτικό και τους τελευταίους μήνες ο πρώην Τζούλιας κάνει τη θητεία του ως ναυτάκι. Έλα, όμως, που το όνειρο της Αλεξανδράτου να τον δει στη στενή γίνεται πραγματικότητα και η ιδέα του Ψωμόπουλου στης φυλακής τα σίδερα παίρνει σάρκα και οστά.

Από την Πέμπτη ο 30χρονος επιχειρηματίας βρίσκεται στις στρατιωτικές φυλακές της Κορίνθου, καθώς χθες βγήκε μία δικαστική απόφαση που αφορούσε υποθέσεις του παρελθόντος και δυστυχώς για εκείνον είναι καταδικαστική. Ο Ψωμόπουλος καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση και ο δικηγόρος του προπσάθησε να γίνει η ποινή εξαγοράσιμη. Αλλά δυστυχώς για τον πελάτη του το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα τους, που σημαίνει ότι ο πρώην Τζούλιας και Άννας Βίσση θα πρέπει να περάσει τα επόμενα τέσσερα χρόνια και δέκα μήνες στης φυλακής τα σίδερα που είναι για τους λεβέντες!!!

Τι έκανε ο Ψωμόπουλος και το καταδίκασαν έτσι το παιδί; Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μαζί με τον αδελφό του (ίδια καμπάνα έφαγε και αυτός)είχαν αγοράσει ένα ακριβό ηχοσύστημα, χωρίς να το πληρώσουν!!! Είχε κατατεθεί τότε μήνυση από τον καταστηματάρχη και η απόφαση βγήκε μόλις χθες. Πριν βγει η σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, ο Ψωμόπουλος μίλησε με τον δικηγόρο του κι έφαγε κανονικά το συσσίτιο του.