Είναι έγκυος η Σκορδά;

30.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν ξέρω αν του χρόνου οι ΚαραμεροΧαριτατοι συνεχίσουν στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, αλλά σε περίπτωση (λέμε τώρα) που δε συνεχιστεί η εκπομπή τους, μπορούν να
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν ξέρω αν του χρόνου οι ΚαραμεροΧαριτατοι συνεχίσουν στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1, αλλά σε περίπτωση (λέμε τώρα) που δε συνεχιστεί η εκπομπή τους, μπορούν να μετακομίσουν στη μεσημεριανή ζώνη. Να είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν μια χαρά εκεί. Ίσα που θα την αναστήσουν κιόλας και θα βάλουν τα γυαλιά σε Φαίη Σκορδά, Βάσια Λόη, Κους Κους και κοινωνική Χριστίνα Λαμπίρη. Αγαπημένε μου, το δίδυμο το έχεις το κους κους μέσα του και μπορώ να σου πω ότι είναι μανούλες σε αυτό. Ειδικά, στη σπόντα.

Ας πούμε το μεσημέρι της Παρασκευής τους είχε καλεσμένους η μέλλουσα νύφη, Φαίη Σκορδά. Χαιρετήθηκαν αναμεταξύ τους με χαρά, αγάπη, τρέλα και κορδέλα και τότε το δίδυμο αποκάλυψε στην Φαίη ότι την προηγούμενη μέρα είχαν μία συνάντηση με τον Γιώργο Λιάγκα. Πονηρή δεν τη λες, αλλά αυτό που έδειξαν στο καπάκι είναι ύποπτο. Έβγαλαν ένα κόκκινο φαρμάκι bebe και τη ρώτησαν αν «είναι αλήθεια». Τι να είναι αλήθεια Φαίη; Γλώσσεψε την μπέρδα της η παρουσιάστρια και ήρθε σε μεγάλη αμηχανία. Κοτζάμ μεσημεριανού κι ένα πρωινό ανδρικό δίδυμο την έφερε σε δύσκολη θέση.

Και δεν σταματούσαν κιόλας, αφού στο καπάκι τι ρώτησαν αν το bebe φορμάκι θα χρειαστεί σύντομα. Ε, τότε εκείνη πήρε όλο το κουράγιο που της είχε απομείνει και απάντησε ότι κάποια στιγμή, πού θα πάει, θα της χρειαστεί. Σύντομα; Ποιος ξέρει. Τώρα, δύο συμβαίνουν. Ή ο Λιάγκας στη συνάντηση τους εκμυστηρεύτηκε το γλυκό τους μυστικό, ότι δηλαδή η Φαίη είναι έγκυος. Ή το δίδυμο έκανε ακόμη ένα από τα γνωστά του αστεία. Γιατί, μην ξεχνάς ότι είναι και τρελά χιουμοράκια.