Η Βανδή στο Greek Idol!

30.04.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο Greek idol και κοίτα να δεις, εκεί που το είχαμε όλοι ως καταδικασμένο πρόγραμμα, που πήγαινε για ναυάγιο σαν του «Τιτανικού» ξαφνικά παίρνει τα πάνω του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Συνεχίζονται οι εκπλήξεις στο Greek idol και κοίτα να δεις, εκεί που το είχαμε όλοι ως καταδικασμένο πρόγραμμα, που πήγαινε για ναυάγιο σαν του «Τιτανικού» ξαφνικά παίρνει τα πάνω του και ας είναι καλά η παρουσία της Ρούλας Κορομηλά. Έτσι, μετά τον Γιάννη Πλούταρχο που ήταν ο guest star τραγουδιστής της βραδιάς ήρθε η σειρά για ακόμη ένα λαμπερό όνομα να βρεθεί στη σκηνή του talent show.

Η Δέσποινα Βανδή θα είναι η δεύτερη καλεσμένη, η οποία θα πει το καινούργιο της τραγούδι «Κορίτσι πράμα». Βέβαια, η εμφάνιση της Βανδή στο παιγνίδι συνοδεύτηκε από ένα όργιο φημών, αφού δημοσιεύματα θέλουν την αοιδό να δημιούργησε αναστάτωση στο Star με την απόφαση της να εμφανισθεί στο πρόγραμμα του Alpha.

Κι αυτό διότι (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα) οι άνθρωποι του Star (που συνεργάζεται με την εταιρεία του Φοίβου στην οποία ανήκει η Βανδή) την ήθελαν ως guest star στα καλλιστεία Playmate που θα γίνουν σε λίγο καιρό. Αλλά εκείνη προτίμησε να πάει στους άλλους και να αρνηθεί την πρόταση των καλλιστείων. Και αυτό λένε ότι προκάλεσε αναστάτωση, αλλά και δυσαρέσκεια, αφού είναι σα να τους σνομπάρει.