Η Μινογκ έκλεψε την Βίσση

22.05.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, στιγμές μεγάλης δόξας ζει στην Αυστραλία η Αννα Βίσση. Η αοιδός από τότε που πάτησε το πόδι της στη μακρινή ήπειρο, ακούει τόσα καλά λόγια για το ποιόν της ως καλλιτέχνιδα, γυναίκα και άνθρωπος, που ακόμη και να τους "χρυσοπλήρωνε" τους Αυστραλούς τέτοια κομπλιμέντα δεν θα τα έλεγαν.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στιγμές μεγάλης δόξας ζει στην Αυστραλία η Αννα Βίσση. Η αοιδός από τότε που πάτησε το πόδι της στη μακρινή ήπειρο, ακούει τόσα καλά λόγια για το ποιόν της ως καλλιτέχνιδα, γυναίκα και άνθρωπος, που ακόμη και να τους "χρυσοπλήρωνε" τους Αυστραλούς τέτοια κομπλιμέντα δεν θα τα έλεγαν. Το αποκορύφωμα ήταν ένα δημοσίευμα εφημερίδας ευρείας κυκλοφορίας με ποιότητα γραφής που στις σελίδες της γράφει για καλλιτέχνες με ιδιαίτερο βάρος, Λουτσιάνο Παβαρότι, Χοσέ Καρέρας, Στινγκ, άντε και Σελίν Ντιόν για πιο λάιτ θέματα. Για ποιο λόγο, όμως, ασχολήθηκαν με την Αννούλα;

Επειδή, οι άνθρωποι αυτοί έχουν ευαισθησίες και δε μπόρεσαν να καλύψουν την αδικία που έχει γίνει εις βάρος της Ελληνίδας αοιδούς. Η συμπατριώτισσα τους Κάιλι Μινόγκ, εκτός από sexy θεία Κάιλι που είναι, είναι και μία...ασματοκλέφτρα. Τόλμησε, δηλαδή, η αθεόφοβη να πάει να κλέψει ένα τραγούδι της Βίσση από τον ένα και μοναδικό της διεθνή δίσκο και να το κάνει δικό της. Μάλιστα, το εν λόγω κομμάτι έγινε μεγάλη επιτυχία και η Μινόγκ μεγάλη...μούρη που είπε τέτοιο τραγούδι. Το χρονικό της κλεψιάς ξεκίνησε στην Κύπρο πριν δύο χρόνια, όταν η Αννα τραγούδησε στα διεθνή καλλιστεία που έγιναν στο νησί. Εκεί βρέθηκαν - τάχα μου για να θαυμάσουν το κάλλος - οι παραγωγοί της Αυστραλέζας τραγουδίστριας, οι οποίοι σαν άκουσαν τη δικιά μας να άδει επί σκηνής, ελληνιστί και αγγλιστί, αντί να πάνε να της πουν ένα "Εσένα θέλουμε", πήγαν και της έκλεψαν το περιβόητο κομμάτι.

Αμέσως το έδωσαν στην Μινόγκ και τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. Η Βίσση τότε δεν είχε κυκλοφορήσει το δίσκο της, οπότε άντε να αποδείξει ότι...δεν είναι ελέφαντας. Τώρα που έγινε η αποκατάσταση της αλήθειας, η αοιδός μας δε βγήκε τρέχοντας στους δρόμους να φωνάζει "Δικαιώθηκα, δικαιώθηκα". Προτίμησε να πει ένα λακωνικό: "Ας πρόσεχα". Έτσι, είναι...στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα. Αμα πας να κάνεις διεθνή καριέρα, οφείλεις να προσέχεις, διότι δεν ξέρεις από πού σου έρχεται. Από το πάθημα της Βίσση, ας παραδειγματιστεί ο Sakis Ρουβάς, μήπως εκεί στα ξένα του κάνει καμιά αρπαχτή ο...Ενρίκε Ιγκλέσιας!