Βραδινή εκπομπή για τη Ρούλα

22.05.2002
Aγαπημένη μου 'Ολγα, τις παλιές της δόξες αναζητά η καθ' όλα ανανεωμένη Ρούλα Κορομηλά, η οποία εγκαινιάζει από αύριο Πέμπτη την εβδομαδιαία εκπομπή 'Παρέα με τη Ρούλα', εντεταγμένη στην prime time του Alpha.
Aγαπημένη μου 'Ολγα,

τις παλιές της δόξες αναζητά η καθ' όλα ανανεωμένη Ρούλα Κορομηλά, η οποία εγκαινιάζει από αύριο Πέμπτη την εβδομαδιαία εκπομπή 'Παρέα με τη Ρούλα', εντεταγμένη στην prime time του Alpha. Οι υπεύθυνοι προγράμματος του καναλιού έχουν δείξει μεγάλη εμπιστοσύνη στην γυναίκα που -αναμφισβήτητα- έχει γράψει ιστορία στην καλλιτεχνική πορεία της τηλεόρασης. 'Ετσι, την εντάσσουν στην βραδινή τους ζώνη και ευελπιστούν ότι η εμπειρία της και οι φανατικοί θαυμαστές της θα ανεβάσουν τον δείκτη της θεαματικότητας.

Αύριο, λοιπόν, την... κορδέλα της νέας εκπομπής θα κάνει ο συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης, του οποίου το προφίλ θα αποπειραθεί να σκιαγραφήσει η Ρούλα. 'Οπως λένε οι πληροφορίες μου, την παρουσιάστρια και τον συνθέτη συνδέει μια βαθιά φιλία, κι έτσι αναμένεται μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στην οποία ο Σταμάτης θα μιλήσει για όλους και για όλα!

Η εκπομπή 'Παρέα με τη Ρούλα' θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη στις 21.00, ενώ ο χώρος θα είναι ακριβώς ο ίδιος με εκείνον της πρωινής εκπομπής, ειδικά διαμορφωμένο για τις απαιτήσεις μιας βραδινής εκπομπής. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε εμείς στη Ρούλα και ό,τι καλύτερο!