Στο Σπίτι και ο Πρόδρομος!

23.05.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, κρίση ταυτότητας πρέπει να έχει πάθει ο Big, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι έχει μπερδέψει τον...λούτσο με τον μούτσο. Μετά την επιστροφή του Τσάκα, ήρθε η σειρά του Πρόδρομου να περάσει το κατώφλι του Σπιτιού, προκειμένου να ψυχαγωγήσει με τα άσματά του τους παίκτες. Τι να πεις...Barοκαταστάσεις!!!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κρίση ταυτότητας πρέπει να έχει πάθει ο Big, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι έχει μπερδέψει τον...λούτσο με τον μούτσο. Πρώτα το σούβλισμα του οβελία το Πάσχα, από αποχωρήσαντες και εναπομείναντες, μετά το στήσιμο μιας τέντας, μιας μπάρας και μιας πισίνας κι έτοιμο το... Bar του Big, στη συνέχεια η επιστροφή του Τσάκα για την αποστολή "Τσοπανάκος ήμουνα, προβατάκια έβοσκα" και τώρα το come back του Πρόδρομου! Έτσι, που το πάει θα φέρει τους πρώτους και θα διώξει τους δεύτερους, μπας και δει καμιά άσπρη μέρα. Εδώ, που τα λέμε καλοί και οι "νέοπες", αλλά το πολύ το "ξάπλα, ξάπλα και το θάψε, θάψε" το βαριέται και ο πιο μαζόχας τύπος.

Ο Προ, το σίγουρο είναι, στο Σπίτι δεν ήρθε για να δώσει ένα χέρι βοηθείας στο άρμεγμα των αιγοπροβάτων, ούτε να βγάλει βόλτα τη Ντόλυ την προβατίνα για να κάνει τις ανάγκες της έξω από το μαντρί. Ένας αοιδός σαν αυτόν, με cd που μόλις κυκλοφόρησε το μόνο που μπορεί να κάνει, είναι να τους πει κάνα ασματάκι του "Με τη γιόγκα, το μασάζ, το στραβό κορμί δε σαζ" και να τους παίξει το όργανό του, δηλαδή το τουμπρλέκι. Το back ενθουσίασε τον γυναικόκοσμο του Σπιτιού, Φραντζέσκα και Αμαλία, οι οποίες σαν τον είδαν να ξεπροβάλει από το "δωμάτιο του καταδότη" άρχισαν να ουρλιάζουν σαν τις "Ρουβίτσες", όταν ο Sakis βγάζει το λεοπάρ πουκάμισό του και μένει γυμνόστηθος. Οι άνδρες, πάλι, δεν ξέρω κατά πόσο χαίρονται με τους μουσαφίρηδες.

Οι δύο κουμπάροι, πάντως, απολαμβάνουν το σκηνικό και ωσάν ακαδημαϊκοί, λόγω εμπειρίας, δίνουν τα φώτα τους στα μαθητούδια. Το πρώτο μάθημα σήμερα ήταν η "Μετά Big ζωή" και οι "νέοπες" παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τους "παλαίουρες". Πάντως, το μάθημα που πρέπει να κάνουν - και μάλιστα εντατικά - είναι "Πώς να ανεβάζεις την τηλεθέαση". Για να μην τρώει φρίκη ο Big και στο τέλος βάλει μέσα και τον Ανδρέα Μικρούτσικο!