Μαύρη Δευτέρα για τις...Φιλιππίτσες

04.06.2002
Αγαπημένε μου Σωτήρη, δύσκολες στιγμές περνούν από το βράδυ της Δευτέρας οι απανταχού "Φιλιππίτσες" της χώρας. Ο...ηγέτης τους Φίλιππος αποτελεί πια παρελθόν από το Bar, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες των κοριτσόπουλων να τον κρατήσουν μέσα "με νύχια και με δόντια".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύσκολες στιγμές περνούν από το βράδυ της Δευτέρας οι απανταχού "Φιλιππίτσες" της χώρας. Ο...ηγέτης τους Φίλιππος αποτελεί πια παρελθόν από το Bar, παρόλες τις φιλότιμες προσπάθειες των κοριτσόπουλων να τον κρατήσουν μέσα "με νύχια και με δόντια". Βλέπεις, κάποια στιγμή η κάρτα στο κινητό τελειώνει, το χαρτζιλίκι έχει φαγωθεί στην αγορά των εντύπων "Σούπερ Κατερίνα", "Ποπ Κορν" κι έτσι ο...άνθρωπος τους μένει στο έλεος του Κυρίου. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο συνυποψήφιος Γιώργος, ο οποίος είχε με το μέρος του όλους τους ροκάδες του τόπου, να "φάει" τον μικρό με ένα ποσοστό της τάξεως 63,3% έναντι 37,3% του ιδίου.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στεναχώρησε τους εναπομείναντες παίκτες και κυρίως τη Μαίρη, η οποία μπορεί να μην θύμισε την Γιώτα στις...χρυσές εποχές της, όταν θρηνούσε την αποχώρηση της Ρεβέκκας, όμως καταλάβαμε ότι ο "νέοπας" ήταν ο άνθρωπος της. Και οι άλλοι δύο είναι δικοί της άνθρωποι κι άμα συνεχίσει έτσι ο Ανδρέας δεν αποκλείεται να γίνει ο πιο...άνθρωπός της. Ο Φίλιππος πήρε πολύ ψύχραιμα τα αποτελέσματα κι ας έχασε στη στροφή τα 50 μύρια (150 χιλιάδες ευρώ). Απ' ο τι είπε, ποσώς τον ενδιέφερε το άνωθεν ποσό - και δίκιο έχει, αφού ο καθένας μπορεί να βρει 50 μύρια στο δρόμο - μια κι αυτό που πήρε από το παιγνίδι ήταν η εμπειρία. Κι ένα αυτοκίνητο, που εδώ που τα λέμε πιο εύκολα μαζεύει κανείς 50 μύρια, παρά αγοράζει ένα Seat. Τα παιδιά...έκλαψαν τον μικρό το βράδυ της αποχώρησης (εξάλλου σε μία εβδομάδα κι αυτοί έξω θα είναι) καθώς την επομένη έχουν την καθιερωμένη εκδρομή και σε τέτοια χάπενινγκς δεν ενδείκνυνται σκυθρωπά πρόσωπα και μάτια πρησμένα από το κλάμα.