Παπαχαραλάμπους - "Ελε": καυτές στιγμές στην παραλία

05.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, ούτε να αγιάσεις δεν σε αφήνουν σε τούτο τον τόπο. Να θέλεις να πάρεις το κορίτσι σου, να το πας διακοπές, να ερωτοτροπήσεις στην αλμύρα της θάλασσας και να έχεις τους παπαράτσι να κάνουν τις στιγμές αυτές...Big Brother. Αυτό έπαθε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Ούτε να αγιάσεις δεν σε αφήνουν σε τούτο τον τόπο. Να θέλεις να πάρεις το κορίτσι σου, να το πας διακοπές, να ερωτοτροπήσεις στην αλμύρα της θάλασσας και να έχεις τους παπαράτσι να κάνουν τις στιγμές αυτές...Big Brother. Αυτό έπαθε ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος και η Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, οι οποίοι αποφάσισαν να πάνε στην Ιθάκη, να κάνουν τα μπάνια τους και να χαρούν τον έρωτα τους μακριά από τους περίεργους της Αθήνας, που σαν τους έβλεπαν να τσιλιμπουρδίζουν στην καφετέρια κοιτούσαν καλά καλά, να δουν πως φιλάει ο "Ελε". Το ζεύγος, λοιπόν, πήγε τις προάλλες στο νησί του Οδυσσέα να ξεκουραστεί, με την προοπτική όμως να είναι εκεί αυτοί, η ξενοδόχα, τρεις ταβερνιάρηδες και κάνας κάτοικος.

Τις τρεις πρώτες μέρες δεν έπεσαν έξω από τις προσδοκίες τους, αποφασίζοντας να παρατείνουν τη διαμονή τους καθότι που θα έβρισκαν καλύτερα; Έλα, όμως που ένα "κατινιάρικο" γλαράκι πήγε και σφύριξε σε παπαράτσι τα καθέκαστα κι αυτός με το φακό του έσπευσε στο νησί να απαθανατίσει το ζεύγος. Μάλιστα, ήταν πολύ τυχερός (δεν πάει να παίξει κάνα τζόκερ) και βρήκε τα παιδιά στην παραλία, μόνα να κάνουν το μπάνιο τους. Ο Δημήτρης φορούσε κανονικά το μαγιό του και το μόνο που...άξιζε είναι το νεοαποκτηθέν τατουάζ του, ένας τεράστιος αετός. Όλα τα λεφτά στην ιστορία, όμως, είναι η Αννα Μαρία, η οποία αρέσκεται να...αερίζει το άνω μέρος του σώματος της και συγκεκριμένα τα στήθη της. Έτσι, για ένα ακόμη καλοκαίρι (κάθε χρονιά άλλωστε έχουμε τέτοιες φωτό της ηθοποιούς) με το τόπλες της προκάλεσε πολλαπλά...εμφράγματα στους αναγνώστες του εβδομαδιαίου περιοδικού, που με καμάρι στο εξώφυλλο παρουσιάζει το ζεύγος στις ιδιαίτερες στιγμές του.

Το ρεπορτάζ, βεβαίως, δε σταματά εδώ καθώς είχαμε και δηλώσεις ανθρώπων που τους είδαν από κοντά. Πρώτη απ' όλους μίλησε η ιδιοκτήτρια του πολυτελούς ξενοδοχείου, όπου έμειναν και η οποία δεν τους άφησε κανένα περιθώριο για διάψευση: "Οι φωτογραφίες είναι μοντάζ. Το στήθος είναι τουλάχιστον δύο νούμερα μικρότερο από το δικό μου κ.τ.λ.". Η ιδιοκτήτρια, λοιπόν, είπε πως τα παιδιά έμειναν δέκα μέρες, ότι είναι πολύ μονιασμένα και πως όλη τη μέρα έκαναν ρομαντικές βόλτες και το βράδυ επέστρεφαν νωρίς στο δωμάτιο. Μόνο τι έτρωγαν και πως το έτρωγαν δεν μάθαμε, αλλά ευελπιστώ σε ένα άλλο τους ταξίδι να έχουμε μια πληρέστερη εικόνα.