Η Δώρα θέλει τους κοιλιακούς της Βανδή

04.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, τη σήμερον ημέρα όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με το τραγούδι, δεν δύναται να διανοηθεί πως θα βγει στην πίστα χωρίς να έχει τους κοιλιακούς έστω της Βανδή ή αν δεν ράβεται τουλάχιστον από έναν γνωστό εγχώριο σχεδιαστή. Αυτό κατάλαβε (αν και αργά) η Δώρα του Big, η οποία έβαλε μπρος να μοιάσει της ...Δέσποινας!
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τη σήμερον ημέρα όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί με το τραγούδι, δεν δύναται να διανοηθεί πως θα βγει στην πίστα χωρίς να έχει τους κοιλιακούς έστω της Βανδή ή αν δεν ράβεται τουλάχιστον από έναν γνωστό εγχώριο σχεδιαστή. Σε περίπτωση που πέσει σε τέτοιο ολίσθημα, τότε είναι σίγουρο κι εξακριβωμένο πως θα ...τον φάει η μαύρη μαρμάγκα. Αυτό παραλίγο να συμβεί στην εκκολαπτόμενη αοιδό Δώρα, πρώην κοριτσόπουλο του Big, η οποία άμα τη έξοδό της από το σπίτι αποφάσισε να επιλέξει την ευκαιρία "τραγούδι" που της προσέφερε ο Brother, επειδή τον προτίμησε.

Η Δώρα, λοιπόν, δεν έτυχε να γνωρίζει τον απαράβαπτο νόμο που ισχύει στο σύγχρονο ελληνικό πεντάγραμμο και στην πρώτη της εμφάνιση επί πίστας, λίγο έλειψε οι θαμώνες να πάθουν...έμφραγμα. Βγήκε με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα (άνετα μπορεί να αντικαταστήσει την μπούρκα στη μετά - Ταλιμπάν εποχή) και κάμποσα περιττά κιλά. Η εμφάνιση αυτή " η Μαρία Φαραντούρη τραγουδά στο Ρόδον, στη Θεσσαλονίκη" δεν θα ήταν κατακριτέα αν το ρεπερτόριο της Δώρας συνοδευόταν από ανάλογα ακούσματα και ουχί με "Απλά τα πράγματα" και "Μάντεψε τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου". Οι δικοί της άνθρωποι, βλέποντας πως το παιδί βαδίζει προς αποτυχία, με τρόπο της είπαν την επομένη: "Ρε συ Δωρίτσα, αν δε φορέσεις το μίνι τώρα που είσαι κοριτσόπουλο πότε θα το βάλεις"; Αντίθετα, ο ιδιοκτήτης του κέντρου ήταν κάθετος: "Αν δεν πετάξεις μπούτι, ξέχασε το ...φιρμαλίκι".

Ωστόσο, το γερό ταρακούνημα ήρθε το βράδυ που στο μαγαζί πήγε η Δέσποινα Βανδή. Η Δώρα σαν είδε την αοιδό να καταφθάνει με τα μίνι της και τους κοιλιακούς και να πέφτουν τα σάλια στους θαμώνες, ζήλεψε αφόρητα. "Θέλω να γίνω κι εγώ έτσι" είπε και το άλλο πρωί έβαλε μπρος για την ...αναγέννησή της. Πήγε σε έναν εγχώριο σχεδιαστή για να ραφτεί, γράφτηκε σε ινστιτούτο αδυνατίσματος στη Θεσσαλονίκη (αυτό που χάνοντας 30 κιλά, δώρο μία αποτρίχωση στο μπικίνι) και ξεκίνησε γυμναστήριο. Θέλει λέει, να αποκτήσει τους κοιλιακούς της Δέσποινας, που είναι και οι καλύτεροι στην ...πιάτσα. Επειδή δεν είναι, όμως, του κύκλου η Δώρα, αγνοεί πως οι καλύτεροι είναι της ...Λίτσας (της Γιαγκούση).