Η Αντζελίνα αποκάλυψε τη φουσκωμένη κοιλιά της!

25.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι καλός άνθρωπος που είναι η Αντζελίνα Τζολί και πόσο μας σκέφτεται, αφού η καλή αυτή γυναίκα μας παίδεψε μόνο λίγες μέρες σχετικά με την εγκυμοσύνη της.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι καλός άνθρωπος που είναι η Αντζελίνα Τζολί και πόσο μας σκέφτεται, αφού η καλή αυτή γυναίκα μας παίδεψε μόνο λίγες μέρες σχετικά με την εγκυμοσύνη της. Το παιγνίδι «είναι, δεν είναι έγκυος» και το κρυφτό με τα φαρδιά ρούχα, που κρύβουν επιμελώς τη φουσκωμένη κοιλιά της Αντζελίνα δεν κράτησαν πολύ.

Το περασμένο Σάββατο είχαμε τα... αποκαλυπτήρια της κοιλιάς και οι Brangelina γι ακόμη μία φορά έκλεψαν την παράσταση σε επίσημη εμφάνιση τους. Η Τζολί και ο Μπραντ Πιτ βρέθηκαν στα «Film Independent's Spirit Awards’ στη Σάντα Μόνικα και η διάσημη ηθοποιός με ένα στενό μαύρο φόρεμα αποκάλυψε τη φουσκωμένη κοιλιά της. Δίπλα της στεκόταν περήφανος κι ευτυχισμένος ο Μπραντ, ο οποίος δεν άφησε από την αγκαλιά του την αγαπημένη του.

Ωστόσο, η μέλλουσα μαμά απέφυγε να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της. Και που αποκάλυψε την κοιλιά της, μάλλον αρκετό είναι. Η αρκετά φουσκωμένη κοιλιά της ηθοποιού μάλλον ενισχύει τις φήμες ότι οι Brangelina περιμένουν δίδυμα. Κατά τα άλλα, η Αντζελίνα βρίσκεται σε φάση ξεκούρασης, διότι η λιποθυμία της στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή της από το Ιράκ ανησύχησε ιδιαίτερα τον Μπραντ, ο οποίος δεν την αφήνει πλέον να κάνει ρούπι χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Ίσως για αυτό και το ζευγάρι δεν παραβρέθηκε στα βραβεία Όσκαρ την Κυριακή. Δύο σερί εμφανίσεις είναι ταλαιπωρία για την έγκυο.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]