Παντρεύεται ο Τσαλίκης

14.06.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, να νοικοκυρευτεί αποφάσισε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος έκρινε πως είναι πια καιρός να ανοίξει το δικό του σπιτικό. Την είδηση του γάμου ανακοίνωσε ο ίδιος ο αοιδός, αφού ήθελε το λαοπληθές κοινό του να ενημερωθεί από πρώτο χέρι. Ο γάμος με τη Δώρα θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Να νοικοκυρευτεί αποφάσισε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος έκρινε πως είναι πια καιρός να ανοίξει το δικό του σπιτικό. Την είδηση του γάμου ανακοίνωσε ο ίδιος ο αοιδός, αφού ήθελε το λαοπληθές κοινό του να ενημερωθεί από πρώτο χέρι. Βλέπεις, μετά από τις τόσες ψεύτικες αναγγελίες γάμου στο τέλος δεν θα πίστευαν ότι το idol τους θα παντρευόταν και ο Γιωργάκης θα την πάταγε ωσάν τον βοσκό με το λύκο. Έτσι, βγήκε από μόνος του και είπε το και το, δηλαδή "παιδιά είμαι ερωτευμένος με τη Δώρα και ναι παντρευόμαστε".

Ο γάμος, όπως ο ίδιος μας ενημέρωσε θα γίνει στα τέλη Οκτωβρίου, οπότε και ο ίδιος θα έχει τον χρόνο και γαμπρός να ντυθεί και γαμήλιο ταξίδι να κάνει μετά της αγαπημένης του. Από ο, τι έμαθα το νυφικό θα σχεδιάσει η Σήλια Κριθαριώτη, στην οποία η Δώρα έχει ιδιαίτερη συμπάθεια κι εκτίμηση. Ο Τσαλίκης πάλι θα είναι ένας φιρμάτος γαμπρός, ντυμένος by Μιλάνο. Τα παιδιά θα παντρέψουν δύο εκλεκτοί φίλοι του γαμπρού, ο Λάκης Λαζόπουλος και η Μαρία Παπαπέτρος. Μάλιστα η κουμπάρα, η οποία είναι μελλοντολόγος, ως γαμήλιο δώρο θα διαβάσει στο ζευγάρι τα μελλούμενά τους. Μια πρώτη γεύση ήδη την έδωσε στα κανάλια, όπου προέβλεψε ότι θα είναι ευτυχισμένοι και θα κάνουν παιδάκια.

Ο έρωτας του Γιώργου και της Δώρας ( για να σου δώσω ένα πρόχειρο ιστορικό) κρατάει εδώ και χρόνια, από τότε που σπούδαζαν στην Ρουμανία. Στην πορεία αυτός τάχθηκε στην...Τέχνη, ενώ εκείνη παρέμεινε πιστή στον...Ιπποκράτη. Πάντως, μεταξύ τους τα βρίσκουν μια χαρά, αφού ο Τσαλίκης κατέχει την ιατρική και η καλή του τέρπεται με τα άσματα του.