Στα δικαστήρια η Βικτόρια Μπέκαμ

14.06.2002
Αγαπημένη μου Γεωργία, στα δικαστήρια τραβιέται η Βικτόρια Μπέκαμ, διότι η γυναίκα τυγχάνει σωστή σύζυγος. Πριν ένα χρόνο, η αοιδός είχε βρεθεί σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αγγλίας, προκειμένου να κάνει κάτι ψωνάκια.
Αγαπημένη μου Γεωργία,


Στα δικαστήρια τραβιέται η Βικτόρια Μπέκαμ, διότι η γυναίκα τυγχάνει σωστή σύζυγος. Πριν ένα χρόνο, η αοιδός είχε βρεθεί σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Αγγλίας, προκειμένου να κάνει κάτι ψωνάκια. Εκεί, είδε υπαλλήλους του μαγαζιού να μοιράζουν αυτόγραφα του άντρα της Ντέιβιντ στους πελάτες του μαγαζιού. Όταν, όμως, αντιλήφθηκε πως τα εν λόγω αυτόγραφα είναι "μαϊμού", σαν εκείνα στα περίπτερα της Ομόνοιας που γράφουν: "Με αγάπη Ντέιβιντ" άρχισε να ουρλιάζει υστερικά.

"Κόσμε μακριά. Αυτά που σας δίνουν είναι ψεύτικα. Οι τύποι είναι απατεώνες" ωρυόταν, ώσπου την έβγαλαν έξω παραμάσχαλα. Η Βικτόρια, όμως, δε σταμάτησε εκεί. Έπρεπε να ξεπλύνει την τιμή του άντρα της. Γι αυτό και μετά άρχισε να συκοφαντεί το κατάστημα, όπου βρισκόταν και καθόταν. Οι κατηγόριες έφτασαν στα αυτιά των υπευθύνων του μαγαζιού, οι οποίοι δεν κάθισαν με σταυρωμένα χέρια. Η Μπέκαμ συκοφαντούσε κανονικά την επιχείρηση τους, που τυγχάνει σοβαρή και αποδεκτή από όλη την καλή κοινωνία της Αγγλίας.

Έτσι, κατέθεσαν μήνυση στην Βικτόρια για συκοφαντική δυσφήμηση, μπας και αποφασίσει να ασχοληθεί με οτιδήποτε άλλο, πλην αυτών. Η αοιδός, πάντως, δεν ανησυχεί καθόλου, διότι όπως λέει έχει το δίκιο με το μέρος της. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι θα αποδείξει τα λεγόμενα της, ενώ στην ανάγκη θα σούρει μαζί και τον Ντέιβιντ βάζοντας τον να υπογράφει αυτόγραφα και να κάνουν έτσι οι δικαστές ένα crash test στις τζίφρες.