"Η Νάταλι φιλούσε υπέροχα την Σκάρλετ"!

27.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Βλέπεις τώρα εσύ το αρσενικό τη Νάταλι Πόρτμαν να φιλά στο στόμα την Σκάρλετ Γιόχανσον και τι παθαίνεις; Πολλαπλά εγκεφαλικά. Λογικό. Εξάλλου, το ίδιο έπαθαν και όσα αρσενικά βρέθηκαν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Βλέπεις τώρα εσύ το αρσενικό τη Νάταλι Πόρτμαν να φιλά στο στόμα την Σκάρλετ Γιόχανσον και τι παθαίνεις; Πολλαπλά εγκεφαλικά. Λογικό. Εξάλλου, το ίδιο έπαθαν και όσα αρσενικά βρέθηκαν μπροστά στη σκηνή, όπου έτριβαν ξανά και ξανά τα μάτια τους (για να έχουν πιο καθαρή εικόνα), ενώ κάπου κάπου τσιμπούσε ο ένας τον άλλον μήπως δεν είναι αλήθεια αυτό που έβλεπαν.

Οι δύο hot σταρ του Χόλιγουντ προωθούν τη νέα τους ταινία και ωσάν άλλες αδελφές Μπολέιν (οι ρόλοι που υποδύονται) είπαν να δώσουν ένα... αδελφικό φιλί και να αφήσουν χαζούς όσους τους παρακολουθούσαν. Ποιο φιλί της Μαντόνα στην Μπρίτνεϊ Σπιαρς, πριν λίγα χρόνια; Μία δε φτουράει μπροστά σε αυτό κι ας ήταν πιο... καυτό. Εξάλλου, άλλα τα χείλη της Μπριτ κι άλλα της Σκάρλετ. Άλλο η «έμπειρη» Μαντόνα κι άλλο η «αθώα» Πόρτμαν.

Πως αντέδρασε η «μούσα» του Γούντι Άλεν στο φιλί της συναδέλφου και φίλη της; Αν κρίνω από τη φωτογραφία και το χαμόγελο Colgate, μάλλον το ευχαριστήθηκε κι ας έκανε κεφαλοκλείδωμα η Νάταλι για να καλιάσει την πληθωρική Γιόχανσον. Και κλείνω με την ευχή όλων... πάντα τέτοια κορίτσια!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]