"Αλλού τρώει κι αλλού πίνει" η Χάντσον!

27.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Μια γυναίκα δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες» είναι ένα πράγμα η Κέιτ Χάντσον, η οποία ? αν πιστέψουμε τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν γι’ αυτήν ? τείνει να εξελιχθεί σε... μοιραία γυναίκα του Χόλιγουντ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Μια γυναίκα δύο άντρες, κομπολόι δίχως χάντρες» είναι ένα πράγμα η Κέιτ Χάντσον, η οποία - αν πιστέψουμε τις διάφορες φήμες που κυκλοφορούν γι’ αυτήν - τείνει να εξελιχθεί σε... μοιραία γυναίκα του Χόλιγουντ. Και να πεις ότι της το είχαμε; Εξάλλου, για χάρη της Κέιτ ο πρώην της, Όουεν Γουίλσον έκοψε τον περασμένο Αύγουστο τις φλέβες του. Ευτυχώς, χωρίς τραγικές συνέπειες για τη ζωή του.

Και τώρα που ο ηθοποιός ξεπέρασε το πρόβλημα του και πλέον είναι καλά, κάνοντας και δημόσιες εμφανίσεις (έδωσε βραβείο στην τελετή των Όσκαρ) είπε να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην Χάντσον, η οποία άπαξ κι έμαθε ότι εκείνος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας για πάρτη της, επέστρεψε πίσω μετανιωμένη. Και με ευαισθησίες η «μοιραία». Ο Όουεν στην αρχή δεν ήθελε να έχει καμία επαφή μαζί της, όμως, το πολύ το λέγε λέγε της κυράς έκανε το κοπέλι να θέλει.

Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, ενώ το περασμένο Σάββατο η Κέιτ εθεάθη να μπαίνει στο σπίτι του Όουεν. Νωρίτερα το πρωί, εκείνος είχε πάει την πρώην αγαπημένη του στο σπίτι της. Κι εκεί, που λες «μπράβο στα παιδιά» άλλα δημοσιεύματα θέλουν την κόρη της Γκόλντι Χόουν να βγαίνει κρυφά με τον Τζάστιν Τιμπερλεικ. Άσχετο; Κι, όμως, επιμένουν πως οι δυο τους τηλεφωνιούνται καθημερινά, ενώ αποφεύγουν τις δημόσιες εμφανίσεις, λόγω της Κέιτ που είναι πολύ επιφυλακτική. Καλά, ο Τζάστιν δεν είναι με την Τζέσικα Μπίελ; Έχω χάσει κάτι; Μήπως, να μαζέψουνε τα ξυραφάκια και ο, τι κοφτερό από το σπίτι του Γουίλσον;