Κάτι βασανίζει τη Τζούλια...

14.06.2002
Αγαπημένη μου Εύη, ενοχλημένη είναι η Τζούλια Ρόμπερτς αυτόν τον καιρό, τόσο που δεν μπόρεσε να χαρεί ούτε το παρτάκι που οργάνωσε για τον εορτασμό της έκδοσης του διαζυγίου του αγαπημένου της, Ντάνι Μόντερ. Και ξέρεις ποιοι ήταν αυτοί που της χάλασαν το κέφι; Τα πεθερικά της!
Αγαπημένη μου Εύη,

ενοχλημένη είναι η Τζούλια Ρόμπερτς αυτόν τον καιρό, τόσο που δεν μπόρεσε να χαρεί η καημενούλα ούτε το παρτάκι που οργάνωσε για τον εορτασμό της έκδοσης του διαζυγίου του αγαπημένου της, Ντάνι Μόντερ. Και ξέρεις ποιοι ήταν αυτοί που της χάλασαν το κέφι; Τα πεθερικά της!

Τ'ωρα θα μου πεις, τι είπαν οι παλιάνθρωποι για την διάσημη σταρ και την στενοχώρησαν. Αν περιμένεις απάντηση, θα σε απογοητεύσω, γιατί δεν της είπαν τίποτα, ούτε δήλωσαν κάτι σε βάρος της. Απλώς, έκαναν το βαρύ αμάρτημα να μην πατήσουν το πόδι τους στο περίφημο πάρτυ, κατά το οποίο η Τζούλια γιόρταζε τον χωρισμό του γιου τους από την πρώην νυφούλα τους...

Δια της απουσίας τους, λοιπόν, έλαμψαν τα... πεθερικά, ενώ δια της σιωπής τους δήλωσαν ξεκάθαρα ότι ''δεν την θέλουμε για νύφη μας την ξετσίπωτη...''. Τώρα εγώ τι πρέπει να πω βρε Εύη μου; Είμαι της άποψης, ότι δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον, αν δεν τον έχουμε γνωρίσει καλά, όμως στην εν λόγω περίπτωση δεν μπορώ να εστιάσω σε αυτό το επιχείρημα, μια που οι γονείς του Ντάνι είχαν γνωρίσει την Τζούλια και την συμπαθούσαν, όμως κάτι άλλαξε μέσα τους όταν εκείνη κίνησε γη και ουρανό για να μπορέσει να βγάλει το διαζύγιό του.

Εδώ που τα λέμε, πάντως, Ευάκι δεν νομίζω να την έχει πάρει και πολύ από κάτω, μια που αυτό που ήθελε το πέτυχε, δηλαδή να καταφέρει να φέρει το πολυπόθητο διαζύγιο, για να μπαίνουν σιγά-σιγά τα πράγματα σε μια σειρά... Εγώ αυτό που θέλω να πω είναι ότι η Τζούλια είναι μια χαρά κουκλάρα, δεν χρειάζεται να έχει ανάγκη κανέναν Ντάνι για να αποκατασταθεί!