«Το Hollywood συνάντησε το Bollywood στο Αθηνών Αρένα»!

28.02.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Το Hollywood συναντά το Bollywood» θα μπορούσε να ήταν το θέμα του ελληνικού τελικού για την Γιουροβίζιον, αφού το βράδυ της Τετάρτης παρακολουθήσαμε τις δύο «κουλτούρες» να συναντιούνται
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Το Hollywood συναντά το Bollywood» θα μπορούσε να ήταν το θέμα του ελληνικού τελικού για την Γιουροβίζιον, αφού το βράδυ της Τετάρτης παρακολουθήσαμε τις δύο «κουλτούρες» να συναντιούνται επί πίστας «Αθηνών Αρένας» και να δημιουργούν έναν μουσικό αχταρμά. Από τη μία οι αδελφές Μαγγίρα σε "Big Spender" ρυθμούς και "Chicago" στυλ να τραγουδούν και να χορεύουν με το 30μελες μπαλέτο του Φωκά Ευαγγελινού και από την άλλη οι τρεις υποψήφιοι Καλομοίρα, Χρύσπα και Κώστας Μαρτάκης να λικνίζονται στους... Bollywood ρυθμούς των τραγουδιών τους. Ειδικά, οι δύο κοπέλες.

Η Μπέτυ και Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν εξαιρετικές στην παρουσίαση, ήταν φυσικές στο λόγο τους, δε σταμάτησαν στιγμή να χορεύουν και να τραγουδούν, αλλά φευ δυο Μαγγίρες δεν φέρνουν την Άνοιξη, αφού τα κείμενα ήταν φτωχά, δεν είχαν ίχνος χιούμορ, ενώ το πολύ τον χορό και το τραγούδι το βαριέται και ο γλεντζές, με αποτέλεσμα ο κόσμος να κουραστεί. Πως και πως περίμενα να δώσουν οι παρουσιάστριες το σύνθημα για την έναρξη της ψηφοφορίας, να ρίξω τις ψήφους μου στην Καλομοίρα και μετά να το γυρίσω στο Lost. Για τέτοια ταλαιπωρία μιλάμε. Δεν έβρισκα λόγο να μείνω συντονισμένη στον τελικό.

Για τα, δε, αστεία και καλά κείμενα τι να πω; Μήτε που έσκασε το χειλάκι μου. Αλήθεια, τις «ζωντανές συνδέσεις» με Καβάλι και Γκοτιέ οι διοργανωτές τις βρήκαν αστείο νούμερο; Η μόνη στιγμή που άξιζε κι έβγαλε πραγματικό γέλιο ήταν η παρουσίαση των καλύτερων ελληνικών τραγουδιών στην Γιουροβίζιον by αδελφές Μαγγίρα. Ειδικά, όπως παρουσίασε η Ματθίλδη το «Everything» της Άννας Βίσση. Αυτό, μάλιστα, άξιζε. Μη σου πω ότι η version αυτή ήταν καλύτερη από την original. Ειδικά, το τσίριγμα στην έναρξη. Όσο για τα χορευτικά του Ευαγγελινού ήταν εξαιρετικά - παρόλο που μας κούρασαν, διότι είπαμε το πολύ το Κύριε Ελέησον - ενώ η μεγάλη στιγμή της βραδιάς ήταν όταν η Μπέτυ «έχασε» τη φούστα της στη διάρκεια του χορευτικού.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]