Κρίση στη σχέση της Παπαρίζου;

04.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το κορίτσι ξενυχτάει μόνο ή με παρέα είναι τον τελευταίο καιρό η Έλενα Παπαρίζου κι αυτό στέκεται αφορμή να φουντώνουν ολοένα οι φήμες που θέλουν την αοιδό να περνάει σοβαρή κρίση στη σχέση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το κορίτσι ξενυχτάει μόνο ή με παρέα είναι τον τελευταίο καιρό η Έλενα Παπαρίζου κι αυτό στέκεται αφορμή να φουντώνουν ολοένα οι φήμες που θέλουν την αοιδό να περνάει σοβαρή κρίση στη σχέση της με τον Τόνι Μαυρίδη. Το ένα μετά το άλλο δημοσίευμα αναφέρει ότι το ζευγάρι από τα Χριστούγεννα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα τη δεκάχρονη σχέση του, ενώ κάποια από αυτά μιλούν ακόμη και για χωρισμό.

Κι ενώ οι φήμες φουντώνουν, η Παπαρίζου τηρεί σιγή ιχθύος, προτιμώντας να βγαίνει έξω με φίλους. Κάτι, που η αλήθεια η αοιδός δεν το συνήθιζε στο παρελθόν. Δεν υπήρχε, δηλαδή, περίπτωση να δεις την Έλενα χωρίς τον Τόνι και τούμπαλιν. Σαν τους Χιώτες ήταν ένα πράγμα. Τώρα είναι διαφορετικά και σε μικρό διάστημα η Παπαρίζου εθεάθη το ένα βράδυ να διασκεδάζει σόλο με την προσφάτως χωρισμένη Νατάσσα Θεοδωρίδου και το άλλο να διασκεδάζει πάλι με την Θεοδωρίδου, έχοντας αυτή τη φορά στην παρέα τους και το Νίνο.

Λες να έχει την εξήγηση της η παρέα με τη Νατάσσα; Πάντως, Τόνι Μαυρίδης δεν υπήρχε στα πέριξ, ενώ γενικά ο αρραβωνιαστικός και μάνατζερ της αοιδούς είναι άφαντος. Όλα αυτά κάνουν πολλούς να πιστεύουν ότι το ζευγάρι δεν βρίσκεται στα καλύτερά του. Ίδωμεν. Εξάλλου, μια 10χρονη αγάπη δεν τελειώνει έτσι απλά.


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]