Τα "έτσουξε" ή όχι η Νικόλ;

04.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δουλειά δεν έχουν στην Αμερική και δουλειά βρίσκουν. Έτσι, τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει μεγάλος σάλος για το αν τα «έτσουξε» η Νικόλ Κίντμαν σε ένα από τα πάρτι για τα Όσκαρ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δουλειά δεν έχουν στην Αμερική και δουλειά βρίσκουν. Έτσι, τις τελευταίες μέρες έχει ξεσπάσει μεγάλος σάλος για το αν τα «έτσουξε» η Νικόλ Κίντμαν σε ένα από τα πάρτι για τα Όσκαρ. Βγήκε μία δημοσιογράφος, η Σίντι Άνταμς - γνωστή φαρμακόγλωσσα - και στο ρεπορτάζ της από τα Όσκαρ ανέφερε ότι η έγκυος Νικόλ τα «έτσουζε» κανονικά πίσω στα παρασκήνια.

Ποιος είδε την ηθοποιό και δεν φοβήθηκε. Μα, να της βγάλουν το όνομα «Ορέστη Μακρή» έτσι στα καλά καθούμενα και ειδικά στην κατάσταση που βρίσκεται; Αυτή, όμως, που έχει τσαντιστεί εντελώς είναι η εκπρόσωπος της Νικόλ, η οποία έβγαλε επίσημη ανακοίνωση μέσα στην οργή και το νεύρο.

Σύμφωνα, με την εκπρόσωπο η Κίντμαν όλη τη βραδιά την έβγαλε με νερό και δεν ήπιε γουλιά κρασί. Μας ενημέρωσε επίσης ότι είναι μία υπεύθυνη μητέρα και ποτέ δεν θα έκανε κακό στο μωρό. Στο τέλος χαρακτήρισε τη δημοσιογράφο «απαίσια ψεύτρα». Εδώ, που τα λέμε, ξινή έχουν βγάλει την εγκυμοσύνη στη Νικόλ. Μία ασχολούνται με την κοιλιά της που είναι μικρή και αναρωτιούνται αν πράγματι είναι έγκυος. Μία λένε για το κρασί. Νισάφι.