Κάνε κι εσύ μία τηλεφωνική πλάκα, μπορείς!

05.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι κακό είναι και αυτό με τις αντιγραφές; Μη δει ο ένας ότι ο άλλος κάνει κάτι καινούργιο κι έχει πέραση, τσουπ θα κάνει το ίδιο. Όπως στο σχολείο ένα πράγμα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι κακό είναι και αυτό με τις αντιγραφές; Μη δει ο ένας ότι ο άλλος κάνει κάτι καινούργιο κι έχει πέραση, τσουπ θα κάνει το ίδιο. Όπως στο σχολείο ένα πράγμα. Αγόρασε η Μαιρούλα καινούργιο φόρεμα με μαργαρίτες; Θα πάει η ζηλιάρα Αννούλα και θα πάρει ένα ίδιο, αλλά με τριαντάφυλλα. Μην πούνε οι συμμαθητές ότι ζήλεψε και πήρε ακριβώς το ίδιο. Ε, το αυτό συμβαίνει και με τα πρωινάδικα, όπου «Μαιρούλα» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και «Αννούλα» η Ελεονώρα Μελέτη.

Τρελό σουξέ έχει η ενότητα του «Όμορφου κόσμου», όπου ο Γρηγόρης μαζί με το Νίκο Μουτσινά παίρνουν τηλέφωνο τηλεθεατές κι αυτοί δεν τους αναγνωρίζουν, ενώ από τότε που ασχολήθηκε με τα τηλέφωνα και ο Λάκης Λαζόπουλος, όλοι έχουν να λένε για τις πλάκες. Και κάπου εκεί έρχεται η Ελεονώρα, η οποία είπε να κάνει κάτι ανάλογο, αλλά με κάποιες διαφοροποιήσεις. Μην πούνε κιόλας ότι έκανε... clopyράιτ! Έτσι, αυτή και οι συνεργάτες της παίρνουν τηλέφωνο διάφορους «επώνυμους» και τους κάνουνε πλάκα.

Το τι γέλιο ρίξαμε με την εγκαινίαση της ενότητας αυτής, δεν σου λέω. Μπρρρ. Η Μελέτη είχε βάλει ένα συνεργάτη της, ονόματι Αρτ, να πάρει τα τηλέφωνα και συγχρόνως να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, αφού δεν είναι ο, τι πιο χιουμοριστικό να παίρνεις τον άλλον και να του λες ότι κέρδισε ένα αρνάκι γάλακτος. Για του λόγου το αληθές, η Κατερίνα Στανίση, η Βανέσσα Αδαμοπούλου, ακόμη και η - τους αγαπάω όλους και όλοι είναι φίλοι μου - Ντέσσυ Κουβελογιάννη εκνευρίστηκαν τα μάλα και μόνο που δεν τους έβρισαν πρωινιάτικα. Αλήθεια, ποιος σκέφτηκε αυτά τα αστεία με το αρνάκι; Να του στείλουμε ένα ως βραβείο για τη σύλληψη της ιδέας!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]