Emo επαναστάτης με αιτία!

05.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν ήταν νησί, ήταν θεριό που κείτουνταν στην θάλασσα. Ήταν ο emo Δημήτρης Κοργιαλάς, ο φίλος της Ευρυδίκης, που θρηνούσε και φουρτούνιαζε το πέλαγο». Άσε, θεριό ανήμερο έχει γίνει ο Κοργιαλάς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν ήταν νησί, ήταν θεριό που κείτουνταν στην θάλασσα. Ήταν ο emo Δημήτρης Κοργιαλάς, ο φίλος της Ευρυδίκης, που θρηνούσε και φουρτούνιαζε το πέλαγο». Άσε, θεριό ανήμερο έχει γίνει ο Κοργιαλάς με τις τελευταίες εξελίξεις στο Σκοπιανό κι εκεί να δεις τι είναι οι Σκοπιανοί, που κατάφεραν να εξαγριώσουν ακόμη κι ένα... emo!

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς σήκωσε τη φράντζα από το αριστερό μάτι κι έδωσε το σύνθημα σε όλους τους Έλληνες - εννοείται και στην κυβέρνηση - να κάνουμε γιούργια στα Σκόπια με πέντε έξι αεροπλάνα και να τους δείξουμε τι εστί βερίκοκο. Κι αν μιλήσουν ξανά για Άνω, Κάτω, Πέρα και Δώθε Μακεδονία να τρυπήσεις του emo τη μύτη. Αν εννοούσε ο Κοργιαλάς όσα έλεγε; Αμέ.

Ο αοιδός ήταν ξεκάθαρος στη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε σε σταθμό της Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας την άποψη ότι πρέπει να κάνουμε μία επιδρομή στη γείτονα και πως μόνο έτσι θα δοθεί λύση στο πρόβλημα. Μόνο που δεν προέτρεψε τους Μακεδόνες να βγάλουν τις σάρισες από το μπαούλο και να πάρουν μέρος και αυτοί στη «μάχη». Όλα αυτά εντός, διότι εκτός ο «επαναστάτης» Κοργιαλάς υποστήριξε πως πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και να μην κάνουμε ακραίες κινήσεις. «Δρ. Emo και mr. Ποπολάρο» έχει κάνει αυτή η ιστορία τον Κοργιαλά!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]