Η Γωγώ διέψευσε τις φήμες!

07.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είχαν λυσσάξει τον τελευταίο καιρό οι «κακές γλώσσες» να λένε ότι η σχέση της Γωγούς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα περνάει σοβαρή κρίση και πως το ζευγάρι αντί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είχαν λυσσάξει τον τελευταίο καιρό οι «κακές γλώσσες» να λένε ότι η σχέση της Γωγούς Μαστροκώστα και του Τραϊανού Δέλλα περνάει σοβαρή κρίση και πως το ζευγάρι αντί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας οδεύει προς διάλυση. Κι εκεί, που από το πολύ πες πες, αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι ίσως και να συμβαίνει κάτι τέτοιο, κάνει η Γωγώ θεαματική εμφάνιση στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και κλείνει τα στόματα όλων εκείνων που έχουν συνέχεια να πουν κακή κουβέντα για την ευτυχία της.

Η Μαστροκώστα την περασμένη Κυριακή πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και κατ’ επέκταση για να δει από κοντά τον αγαπημένο της Τραϊανό. Άπαξ και η Γωγώ εμφανίσθηκε στις κερκίδες τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα των φιλάθλων, αλλά την ίδια μήτε που την ένοιαζε, αφού είχε τα μάτια μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, η Γωγώ έχει εξελιχθεί σε πρώτης τάξεως οπαδό και σε κάθε φάση - λίγες τη συγκεκριμένη μέρα - πεταγόταν πάνω σαν το ελατήριο.

Κατά τα άλλα, το ζευγάρι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στη σχέση του, ενώ κάνουν σχέδια γάμου, απλά δεν ξέρουν πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Εξάλλου, η Μαστροκώστα αυτό τον καιρό τρέχει με το καινούργιο της σπίτι στα νότια προάστια - που είναι υπό κατασκευή - και θέλει να το φτιάξει σύντομα, διότι ως γνωστών... νύφη χωρίς σπίτι και γαμπρός χωρίς βρακί. Ή κάπως έτσι πάει τέλος πάντων.