Η Χάλεϊ Μπέρι έγινε μητέρα!

17.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μπορεί η Χάλεϊ Μπέρι να ήθελε να μείνει «για πάντα» έγκυος και ήταν από τις λίγες γυναίκες που απόλαυσαν τόσο πολύ την εγκυμοσύνη, όμως, είναι άνθρωπος και ουχί ελεφαντίνα κι έτσι η ευχάριστη περίοδος

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Μπορεί η Χάλεϊ Μπέρι να ήθελε να μείνει «για πάντα» έγκυος και ήταν από τις λίγες γυναίκες που απόλαυσαν τόσο πολύ την εγκυμοσύνη, όμως, είναι άνθρωπος και ουχί ελεφαντίνα κι έτσι η ευχάριστη περίοδος της ηθοποιού έλαβε τέλος την Κυριακή. Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και η χαρά της είναι απερίγραπτη.

Το ίδιο και του νεότερου συζύγου της, Γκαμπριέλ Όμπρι, ο οποίος ήταν στο πλευρό της ηθοποιού καθόλη τη διάρκεια του τοκετού. Για το ζευγάρι είναι το πρώτο παιδί, ενώ η Μπέρι τον Σεπτέμβριο που ανακοίνωσε επίσημα την εγκυμοσύνη είχε δηλώσει ότι η μητρότητα είναι κάτι που ήθελε πάρα πολύ κι ένιωθε ευτυχισμένη που ο πελαργός - έστω και απρογραμμάτιστα - την επισκέφθηκε.

Η 41χρονη Χάλεϊ με τον 32 αγαπημένο της, που είναι μοντέλο στο επάγγελμα, γνωρίστηκαν το 2005 σε μία επίδειξη της Βερσάτζε στο Λος Άντζελες κι έκτοτε είναι συνέχεια μαζί. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ήταν τον Φεβρουάριο του 2006, ενώ το ζευγάρι δεν έχει δώσει αφορμές για σχόλια και θεωρείται από τα αγαπημένα του Χόλυγουντ.