Το καυτό φιλί του Κωστέτσου στην Τζούλια!

18.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, αλλά φευ δεν είχα δει τίποτε κι ας είναι καλά γι αυτό ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος έδωσε ένα τρελό γλωσσόφιλο στην Τζούλια Αλεξανδράτου και με έστειλε αδιάβαστη!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Νόμιζα ότι τα είχα δει όλα, αλλά φευ δεν είχα δει τίποτε κι ας είναι καλά γι αυτό ο Βασίλειος Κωστέτσος, ο οποίος έδωσε ένα τρελό γλωσσόφιλο στην Τζούλια Αλεξανδράτου και με έστειλε αδιάβαστη! Έτριβα ξανά και ξανά τα ματάκια μου μπας και με γελούσαν, αλλά όχι η σκηνή που έβλεπα ήταν αληθινή.

Ο Βασίλειος στο τέλος της επίδειξης του στην Εβδομάδα Μόδας, βούτηξε την Τζούλια και της έδωσε ένα καυτό φιλί να το βλέπει ο σκύλος του ο Κολούμπο και να νιώθει περηφάνια για το ταμπεραμέντο του φλογερού πατρός του. Εγώ, πάλι, ένιωσα μια αηδία, ένα κάτι βλέποντας τον Κωστέτσο στο τελείωμα του φιλιού να γλείφει το μοντέλο λες και είναι? παγωτό χωνάκι. Μπλιαχ και μπρρρ.

Και η Αλεξανδράτου ένιωσε περίεργα, αφού της σβούριξε το φιλί στα ξαφνικά. Κατά τα άλλα, ο ανδρικός πληθυσμός που βρέθηκε στην επίδειξη επευφημεί τον Βασίλειο για την ιδέα του να... γδύσει την Τζούλια στην πασαρέλα. Οι διαφανείς φόρμες που φορούσε το μοντέλο και που δεν έκρυβαν ούτε τα επίμαχα, ήταν όλα τα λεφτά κι έγιναν αποδεκτές με τα απαραίτητα επιφωνήματα ενθουσιασμού.