Βανδή: "Με την Ελένη δεν έχουμε επαφές"!

19.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Υπήρξαν φίλες και μάλιστα αγαπημένες. Τις βλέπαμε στα εξώφυλλα περιοδικών από συναντήσεις τους για φαγητό, καφέ, ψώνια. Πήγαινε η μία στο σπίτι της άλλης με ταπεράκια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Υπήρξαν φίλες και μάλιστα αγαπημένες. Τις βλέπαμε στα εξώφυλλα περιοδικών από συναντήσεις τους για φαγητό, καφέ, ψώνια. Πήγαινε η μία στο σπίτι της άλλης με ταπεράκια και ψωμί ζυμωτό από τα χεράκια της μίας. Με λίγα λόγια, θεωρούνταν από τις «κολλητές» της showbiz και όλοι είχαν να λένε για τη φιλία της Ελένης Μενεγάκη με την Δέσποινα Βανδή (αλλά και την Τζένη Μπαλατσινού).

Μάλιστα, όταν βγήκε η περίφημη ανακοίνωση για το διαζύγιο της Ελένης, το όνομα της Βανδή ακούστηκε ουκ ολίγες φορές. Άλλοι έλεγαν ότι ήξερε από την πρώτη στιγμή για τον χωρισμό και συμπαραστεκόταν στη φίλη της. Άλλοι έλεγαν ότι η Βανδή (μαζί και η Μπαλατσινού) ήταν αντίθετες στο χωρισμό, πιέζοντας την κολλητή τους να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο της. Όλοι πλησίαζαν την Δέσποινα και της ζητούσαν να τοποθετηθεί για το διαζύγιο, αλλά εκείνη το απέφευγε συστηματικά.

Αλλά ήρθε η ώρα να μιλήσει τόσο γι αυτό, όσο και για την κολλητή της, η οποία έχει την χάρη, αλλά το όνομα «κολλητή» φαίνεται ότι ανήκει στο παρελθόν. «Με την Ελένη δεν έχουμε επαφές» αποκάλυψε η αοιδός στην Ελεονώρα Μελέτη και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Κι αν κρίνουμε από το ύφος της ένα παράπονο για την εξέλιξη αυτή το έχει. Αν και η Βανδή αρνήθηκε ότι την πειράζει, λέγοντας ότι καταλαβαίνει το γεγονός ότι η Ελένη ήθελε να μοιραστεί τον χωρισμό της μόνο με συγκεκριμένα πρόσωπα.

Αλλά εκεί που λέει «εγώ δεν ήμουν ένα από αυτά» μπορούμε να καταλάβουμε ότι υπάρχει μία πικρία. Τόσους καφέδες έχουν πιει μαζί, τόση παρέα έκαναν, δεν ακούγεται και τόσο λογικό η κολλητή να μαθαίνει τα του χωρισμού ξαφνικά, όταν αυτός ανακοινώνεται επίσημα. Αλλά η Βανδή δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Αφού πήρε την απόφαση να τοποθετηθεί, έπρεπε να το κάνει σωστά. Έτσι, είπε ότι αυτό που συμβαίνει στην Μενεγάκη είναι πολύ άδικο, διότι δεν μπορεί να ζήσει την επιλογή της!

Σε αυτό μπορούμε να δώσουμε διάφορες ερμηνείες. Επιλογή μπορεί να θεωρείται η απόφαση της να χωρίσει. Αλλά επιλογή μπορεί να είναι και ο... Ματέο Παντζόπουλος, τον οποίο δεν μπορεί να χαρεί με τους παπαράτσι που την κυνηγούν. Διαλέγεις και παίρνεις τι μπορεί να εννοούσε η Δέσποινα, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η Ελένη θα πρέπει να απολογηθεί για την απόφαση του ζεύγους να χωρίσουν.