Με ποια είναι ερωτευμένος ο Χατζηγιάννης;

19.05.2010
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που μαθαίναμε ότι η Δέσποινα Ολυμπίου ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει βρει κιόλας τον έρωτα και τον αντικαταστάτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που μαθαίναμε ότι η Δέσποινα Ολυμπίου ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη έχει βρει κιόλας τον έρωτα και τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο ενός γοητευτικού επιχειρηματία. Και νιώσαμε μια θλίψη, μια στεναχώρια για τον Μιχαλάκη, ο οποίος έμεινε μόνος να παρακολουθεί την πρώην αγαπημένη του να φτιάχνει τη ζωή της και να περνά καλά.

Έλα, όμως, που τώρα δημοσιεύματα έρχονται να ανατρέψουν αυτά που πιστεύαμε μέχρι πρότινος. Λοιπόν, την εικόνα του έρμου του Μιχαλάκη να κλαίει και να οδύρεται που η Ολυμπίου βρήκε άλλον, να την ξεχάσεις. Ο αοιδός μόνο μόνος κι έρμος σαν καλαμιά στον κάμπο δεν είναι, αφού λένε ότι είναι ερωτευμένος και μάλιστα τρελά με τη νεαρή συνάδελφο του, Ελισάβετ Σπανού.

Θέλεις και το καλύτερο; Η Σπανού όπως λένε ήταν το «τρίτο πρόσωπο» στη σχέση Χατζηγιάννη - Ολυμπίου, αφού ο αοιδός είχε έρθει επικίνδυνα κοντά της. Κάτι το οποίο έμαθε η Δέσποινα κι έφυγε με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς πολλά πολλά. Έτσι, Χατζηγιάννης και Σπανού είναι από τότε μαζί και όσο περνάει ο καιρός, τόσο φουντώνει και ο έρωτας τους. Αυτά. Κατά πόσο ισχύουν (ως προς το τρίτο πρόσωπο) μάλλον δεν θα το μάθουμε. Αλλά ως ζευγάρι, εγκρίνω. Κι επαυξάνω.