Τα παράσιτα τη διατηρούν νέα!

28.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Καλύτερο πράγμα από το να είσαι 45 ετών και να έχεις δίπλα σου το 30χρονο, που σε κοιτάει στα μάτια και λιγώνεται, δεν υπάρχει. Όμως και το τυχερό αυτό θέλει τις... θυσίες του και καθημερινά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Καλύτερο πράγμα από το να είσαι 45 ετών και να έχεις δίπλα σου το 30χρονο, που σε κοιτάει στα μάτια και λιγώνεται, δεν υπάρχει. Όμως και το τυχερό αυτό θέλει τις... θυσίες του και καθημερινά πρέπει να κάνεις τα μποτέ σου, ώστε να σταθείς δίπλα στο τεκνό άξια και σαγηνευτική. Μη γυρίσει ο κόσμος και πει: που πάει το τζόβενο με τη μάνα του.

Πάρε παράδειγμα τη Ντέμι Μουρ, η οποία κατάφερε να παντρευτεί τον Άστον Κούτσερ, το έκανε άξιο πατριό στις κόρες της, τον σούρνει συνεχώς από τη μύτη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν επαναπαύτηκε σε αυτό. Η 45χρονη ηθοποιός, αφού δεν άφησε πλαστικό για πλαστικό χειρουργό, έκανε όλα τα απαραίτητα λίφτινγκ (ούτε ιστορία στο Nip/Tuck να ήταν), αποφάσισε να ακολουθήσει άλλους τρόπους για να διατηρηθεί νέα και δροσερή. Μέχρι, δηλαδή, να ανακαλύψει το νερό της νιότης και να το κατεβάσει νταμιτζάνες νταμιτζάνες.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, η τελευταία της «ανακάλυψη» είναι τα παράσιτα, τα οποία βάζουν πάνω στο κορμί της και της ρουφούν το αίμα. Αφού πιούν και σκάσουν από το πολύ... πιώμα, τα αφαιρούν προσεκτικά. Στη συνέχεια απελευθερώνονται τα ένζυμα από τον οργανισμό της και η ίδια μετά από λίγες μέρες δείχνει πιο φρέσκια και νέα από ποτέ. Αλήθεια, αυτό ενδείκνυται για εμάς τις αναιμικές ή θα πάμε καλή ώρα, όπως τα παράσιτα; Τη «θεραπεία» αυτή η Μουρ την έκανε στην Αυστρία και το αποτέλεσμα μπορώ να πω ήταν εκθαμβωτικό. Τόσο πολύ, που στην τελευταία της εμφάνιση με τον πρώην σύζυγό της, Μπρους Γουίλις η κατά πέντε χρόνια μικρότερη του Ντέμι έμοιαζε με... κόρη του!