Η Μάρω Λύτρα... νυφούλα!

28.03.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για ποια είχαμε καιρό να ακούσουμε και λίγο έλειψε να ξεχάσουμε ότι υπάρχει; Ακριβώς, για την Μάρω Λύτρα, η οποία έκανε δυναμική επανεμφάνιση με μία φωτογράφηση με νυφικά! Ουπς, say it again.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για ποια είχαμε καιρό να ακούσουμε και λίγο έλειψε να ξεχάσουμε ότι υπάρχει; Ακριβώς, για την Μάρω Λύτρα, η οποία έκανε δυναμική επανεμφάνιση με μία φωτογράφηση με νυφικά! Ουπς, say it again. Φωτογραφήθηκε με νυφικά. Βρε τι μου θυμίζει αυτό, βρε τι μου θυμίζει. Χμ, την Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία αυτό το μήνα ποζάρει γι’ άλλο περιοδικό επίσης ντυμένη νύφη. Όταν τα μεγάλα πνεύματα πρώην και νυν συναντώνται.

Και ο Κώστας Καραφώτης, όμως, θα πρέπει να νιώθει κάπως όταν πάει στο περίπτερο για τσιγάρα και βλέπει «κρεμασμένες» με νυφικά πρώην και νυν. Το όνειρο κάθε άνδρα. Όταν, βέβαια, είναι μακριά από την εκκλησία! Σε ποια πάει καλύτερα το νυφικό και ποια είναι πιο ωραία νύφη; Στην Μάρω, αν και δεν είμαι αντικειμενική λόγω ιδιαίτερης συμπάθειας!

Τέλος πάντων, μιας και το concept ήταν ο γάμος, η Μάρω αναφέρθηκε σε αυτόν, δηλώνοντας πως θέλει να παντρευτεί ξανά, μόνο που τον δεύτερο γάμο τον φαντάζεται διαφορετικό. Αυτή, ο γαμπρός, ο κουμπάρος και ο παπάς σε ένα εξωκλήσι στο βουνό. Όπως ακριβώς τον φαντάζεται και ο Χρήστος Ψωμόπουλος με την Άννα Βίσση. Ε, να ψάξουν όλοι τους πού βρίσκεται ένας προφήτης Ηλίας και να πάνε. Η Μάρω αναφέρθηκε και πώς γνώρισε τον Γιάννη Αμανατίδη πριν ένα χρόνο περίπου στη Μύκονο, λέγοντας πως στην αρχή δεν της έκανε εντύπωση, επειδή την περίοδο εκείνη δεν ήθελε να κάνει νέα σχέση.

Μετά, που τον γνώρισε καλύτερα, ανακάλυψε ότι έχουν πολλά κοινά και κάπως έτσι ήρθε ο έρωτας και η σχέση, που πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Για τον Καραφώτη δεν είπε κάτι. Είπε, όμως, πως στα επόμενα χρόνια θέλει να έχει παντρευτεί και να κάνει μία... ανόρθωση οπισθίων! Γιατί, με τον γάμο σου πέφτουνε; Κάνα Botox, κάνα λίφτινγκ; Για το πρώτο δεν το σκέφτεται. Θέλει να πάει κατευθείαν στα «σκληρά» όπως το λίφτινγκ!