Δεν μιλάνε πια Βίσση - Καρβέλας!

04.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Έφτασε η ώρα που φοβόμαστε, σαν 2 ξένοι πια θα συναντιόμαστε εγώ κι εσύ». Μα πες μου, όμως, ότι όλα αυτά είναι ψέματα, πες μου πως δεν είναι αλήθεια ότι Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Έφτασε η ώρα που φοβόμαστε, σαν 2 ξένοι πια θα συναντιόμαστε εγώ κι εσύ». Μα πες μου, όμως, ότι όλα αυτά είναι ψέματα, πες μου πως δεν είναι αλήθεια ότι Άννα Βίσση και Νίκος Καρβέλας δεν μιλάνε πια! Σύμφωνα, με άρθρο του περιοδικού «Down Town», το πρώην ζευγάρι έχει κόψει κάθε επαφή εδώ και δύο μήνες, ενώ χώρισαν και τις περιουσίες τους 17 χρόνια μετά διαζύγιο τους.

Η αλήθεια, είναι πως όλοι ξέραμε ότι ο Καρβέλας δεν θα γράψει τραγούδια για το νέο cd της «Απόλυτης» και δεν θα έχει καν τον τελευταίο λόγο σε αυτόν, όπως το συνήθιζε στο παρελθόν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε πως τα πράγματα μεταξύ τους θα είχαν πάρει τέτοια τροπή. Εξάλλου, στις αρχές Ιανουάριου, οπότε και ήλθε στον κόσμο ο γιος του Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, η Βίσση ήρθε άρον άρον από την Κύπρο για να επισκεφθεί νέα μάνα και γιο στο μαιευτήριο.

Και ήταν τέτοια η συγκίνηση της για τον ερχομό του μικρού, που δεν την έκρυψε όταν έκανε δηλώσεις μπροστά στις κάμερες. Αυτή, μάλλον ήταν και η τελευταία φορά που ακούσαμε νέα από το στρατόπεδο Βίσση - Καρβέλα. Έκτοτε, η Άννα πηγαινοέρχεται Αμερική - Ελλάδα, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον Χρήστο Ψωμόπουλο, ο οποίος της στέκεται συνέχεια, ενώ ήταν εκείνος που τη στήριξε στη μεγάλη δικαστική περιπέτεια με την εταιρεία παραγωγής, Polyvideo. Σε αντίθεση με κάποιον άλλον, θα λέγαμε;

Κάποιοι, αυτό υποστηρίζουν, ότι δηλαδή ο μουσικοσυνθέτης δεν στήριξε όσο θα έπρεπε την Βίσση, αν και ο ίδιος είχε μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κατάληξη της υπόθεσης. Κι επαγγελματικά, όμως, ο Καρβέλας έδειξε αδιαφορία για την «μούσα» του, δίνοντας προσοχή και όλο του το είναι (λέμε και κανένα αστείο για να περάσει η ώρα) στα «Παρατράγουδα» της αγαπημένης του, Αννίτας. Όλα αυτά, μάλλον, οδήγησαν στη ρήξη του πρώην ζεύγους και κανείς δεν ξέρει αν τα πράγματα γίνουν χειρότερα ή λύσουν την παρεξήγηση. Εξάλλου, έχουν την κόρη τους Σοφία, που δύσκολα θα αφήσει τους γονείς της να γίνουν... δύο ξένοι!