"Η Ναόμι κι αν εγέρασε..."!

04.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τσάμπα οι ασκήσεις ψυχραιμίας που έκανε η Ναόμι Κάμπελ, αφού το διάσημο τοπ μοντελ γι ακόμη μία φορά έγινε έξω φρενών και βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Όχι, δεν κατηγορούμε τον ψυχολόγο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τσάμπα οι ασκήσεις ψυχραιμίας που έκανε η Ναόμι Κάμπελ, αφού το διάσημο τοπ μοντελ γι ακόμη μία φορά έγινε έξω φρενών και βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Όχι, δεν κατηγορούμε τον ψυχολόγο που ανέλαβε να... ηρεμήσει την Κάμπελ. Η εν λόγω είναι ειδική περίπτωση, που σκάει γάιδαρο και κάνει τους επιστήμονες να σηκώνουν τα χέρια ψηλά, ακόμη και να σκίζουν τα πτυχία τους.

«Τον αράπη κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς» και στην περίπτωση της Ναόμι ταιριάζει γάντι. Οκ, είμαι λίγο ρατσίστρια, αλλά κι αυτή είναι πολύ νευρόσπασμα. Κι αν δεν πήγαιναν αμέσως οι αστυνομικοί, την Πέμπτη το μοντέλο θα έκανε γυαλιά καρφιά το αεροδρόμιο του Χίθροου, στο Λονδίνο! Θα πήγαινε στράφι και η ανακαίνιση!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ναόμι έγινε έξω φρενών επειδή υπήρξε καθυστέρηση στην παραλαβή των αποσκευών της. Η αλήθεια είναι πως και άλλοι ταξιδιώτες έκαναν παράπονα, αλλά περιορίστηκαν στις διαμαρτυρίες. Η Κάμπελ το πήγε λίγο παραπέρα (τι πρωτότυπο) κι άρχισε να φωνάζει και να βρίζει τους υπαλλήλους. Πάλι καλά που δεν είχε πάρει ακόμη τις βαλίτσες της, διότι η μία Louis Vuitton στάνταρ θα προσγειωνόταν στο κεφάλι κάποιου. Η αστυνομία επενέβη άμεσα, μπουζούριασαν το έκρυθμο μοντέλο και το πήγαν στο κρατητήριο. Έκτοτε, αγνοείται η τύχη της. Άντε να βάλω κι άλλη μία παροιμία, καθόλου... ρατσιστική. «Ο λύκος κι αν εγέρασε....»