"Ούτε να πεθάνεις, δεν μπορείς"!

04.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δύο μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Χιθ Λέτζερ και η προσωπική ζωή του αδικοχαμένου ηθοποιού απασχολεί έντονα τα περισσότερα Μέσα. Τέτοιο ενδιαφέρον και καΐλα δεν είχαν ούτε όταν ο Χιθ ήταν εν ζωή.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δύο μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του Χιθ Λέτζερ και η προσωπική ζωή του αδικοχαμένου ηθοποιού απασχολεί έντονα τα περισσότερα Μέσα. Τέτοιο ενδιαφέρον και καΐλα δεν είχαν ούτε όταν ο Χιθ ήταν εν ζωή. Αλλά έτσι είναι. Κάποιοι «πουλούν» περισσότερο μετά τον θάνατό τους, ειδικά όταν αυτός είναι ξαφνικός και τόσο άδικος, όπως του Λέτζερ.

Τον προηγούμενο μήνα, τα περισσότερα περιοδικά ασχολούνταν με τη διαθήκη του 28χρονου ηθοποιού, ο οποίος δεν είχε προλάβει να την αλλάξει και να συμπεριλάβει σε αυτήν την 2χρονη κόρη του Ματίλντα και την πρώην σύντροφό του, Μισέλ Γουίλαμς. Έτσι, όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία πηγαίνει στον πατέρα του και το γεγονός αυτό δεν άρεσε σε κανέναν και κυρίως στο σόι του Λέτζερ, οι οποίοι πήραν σβάρνα εφημερίδες και περιοδικά, εκφράζοντας την αγωνία τους ότι ο πατέρας θα «φάει» όλη την περιουσία και οι δύο γυναίκες του Χιθ θα μείνουν στα «κρύα του λουτρού».

Ο Κιμ Λέτζερ βγήκε δημοσίως και δήλωσε ότι Μισέλ και Ματίλντα έχουν λόγο στην περιουσία και ο ίδιος θα τους δείξει την αμέριστη συμπαράσταση του, όπως θα επιθυμούσε ο γιος του. Κι εκεί που είπαμε ότι τελείωσε το «οικογενειακό ζήτημα» και δεν θα ασχοληθούν ξανά με τον Χιθ, τιμώντας έτσι τη μνήμη του, βγαίνει δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο ηθοποιός έχει κι άλλο παιδί, που απέκτησε από μια σχέση όταν ήταν 18 χρονών.

Εδώ να δεις πανικό, με το ένα μετά το άλλο περιοδικό να ψάχνει το «χαμένο» παιδί του Λέτζερ. Μόνο τη Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν έβαλαν, να το βρει και να του στείλει πακέτο! Μέχρι, που βγήκε η τότε σύντροφος του Χιθ και υποτιθέμενη μητέρα του παιδιού και ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα παιδί. Αν τελείωσε εδώ το θέμα; Σιγά. Ακόμη ψάχνουν να λύσουν το μυστήριο!