Έρχεται στην Ελλάδα η Τζένιφερ Ανιστον!

07.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ε ε ε ερχεται. Η Τζένιφερ Άνιστον έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα και περιμένει πως και πως τη μέρα που θα πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη λεβεντομάνα Κρήτη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ε ε ε ερχεται. Η Τζένιφερ Άνιστον έρχεται το καλοκαίρι στην Ελλάδα και περιμένει πως και πως τη μέρα που θα πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη λεβεντομάνα Κρήτη, που είναι και ιδιαίτερη πατρίδα της διάσημης ηθοποιού.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, η Τζένιφερ έχει προγραμματίσει εδώ και καιρό το ταξίδι και θέλει πολύ να επιστρέψει στη χώρα μας, όπου έζησε για ένα χρόνο με τον πατέρα της, όταν ήταν μικρή. Μάλιστα, η Γενοβέφα - αυτό είναι το ελληνικό της όνομα - κάνει εντατικά μαθήματα ελληνικών, προκειμένου το καλοκαίρι να είναι σε θέση να συνεννοηθεί με τους συγγενείς της. Βλέπεις, μέχρι τώρα, αν και λατρεύει την Ελλάδα και ξέρει από ελληνική κουζίνα, δεν ξέρει ούτε μία λέξη.

Η Ανιστον θέλει να κάνει αυτό ταξίδι πριν μπει στα 40 (είναι 39 ετών) επειδή θέλει να μάθει καλύτερα για τις ρίζες της. Μάλιστα, λέγεται πως η ηθοποιός σκοπεύει να δώσει το όνομα «Αλέξανδρος» στο γιο της, που εκτός απροόπτου θα υιοθετήσει μέχρι τα επόμενα Χριστούγεννα. Να, κάτι τέτοια ακούω και φουσκώνω σαν το παγώνι από εθνική υπερηφάνεια. Σνιφ, σνιφ.