"Κάντε στην άκρη, περνάει η... Όλγα"!

08.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Κάντε στην άκρη να περάσει, η Όλγα θα με ξεπεράσει». Κι αν δεν το πιστεύουμε εμείς, η Άντζελα Δημητρίου είναι σίγουρη για τις ικανότητες της κόρης της, Όλγας στο τραγούδι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Κάντε στην άκρη να περάσει, η Όλγα θα με ξεπεράσει». Κι αν δεν το πιστεύουμε εμείς, η Άντζελα Δημητρίου είναι σίγουρη για τις ικανότητες της κόρης της, Όλγας στο τραγούδι. Για του λόγου το αληθές, από του χρόνου η μικρή δεν θα εμφανισθεί δίπλα στη μητέρα της. Θα κάνει... σόλο καριέρα! Την παρότρυνε η «Λαίδη» και η μικρή ακολουθεί.

Κι αν ακόμη η Όλγα δεν τα καταφέρει με το τραγούδι - μην παίρνεις αυτό το ύφος. Για να επιμένει η Άντζελα, κάτι παραπάνω θα ξέρει - έχει τα δύο της πτυχία (κομμώτρια και αισθητικός) και θα τα χρησιμοποιήσει, αν χρειαστεί. Μάλιστα. Να μας πει, πού θα ανοίξει το ινστιτούτο ομορφιάς να πάμε ως πελάτες. Γιατί, να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, ως πελάτες μαγαζιού που θα άδει η Όλγα, πρώην Όλια, πολύ δύσκολα το κόβω να πάμε. Ε;

Ξέρω, ξέρω, είναι πολύ άσχημο να κόβεις τα φτερά ενός παιδιού, που κάνει τα πρώτα του βήματα. Αλλά με το μπαρδόν, την έχεις ακούσει να άδει Πέγκυ Ζήνα; Τέτοιο... κάζο στην Πεγκούλα, δε νομίζω να έχει κάνει άλλος άνθρωπος. Τέλος πάντων, κλείνω εδώ, διότι άπαξ και πέσει στην αντίληψη της «Λαίδης» τι λέει το στόμα μου για το τέκνο της, δεν θα βρίσκω τρύπα να κρυφτώ.