Εγκυμοσύνες και διπλώματα!

23.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, μέσα στο συνονθύλευμα των πληροφοριών υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που και να στις πω, ποσώς θα σε ενδιαφέρει, όμως εγώ θα στις πως έτσι που να σκάσεις... Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρήκε κιόλας την πνευματική μάνα του τέκνου της. Πρόκειται για την Νατάσσα Θεοδωρίδου.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μέσα στο συνονθύλευμα των πληροφοριών υπάρχουν κάποιες ειδήσεις που και να στις πω, ποσώς θα σε ενδιαφέρει, όμως εγώ θα στις πως έτσι που να σκάσεις... Η Ισαβέλλα Δάρα, μοντέλο στο επάγγελμα, αφού "έφτυσε" τον Αλέν Ντελόν και τον Ρίτσαρντ Γκριέκο, βρήκε τον σωστό άνδρα για να περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Λέγεται Δημήτρης, είναι κάμεραν και ήδη συζούν στο πατρικό αυτής, στον Βύρωνα. Μάλιστα, είναι χαρούμενοι τα μάλα για την απόφαση τους αυτή.

Η Ιωάννα Σουλιώτη, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και όπως λένε φίλοι και γνωστοί του πρώην μοντέλου και νυν παρουσιάστριας είναι μία επίδοξη χαζομαμά.

Η Ελένη Μενεγάκη, η οποία βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, βρήκε κιόλας την πνευματική μάνα του τέκνου της. Πρόκειται για την Νατάσσα Θεοδωρίδου, που στο "λάδωμα" του μωρού θα έχει αρωγό τον σύζυγό της Ανδρέα Φουστάνο. Να σου πω, πως τα δύο ζεύγη...αλληλοκουμπαρώνονται καθώς η αοιδός πάντρεψε την Ελένη, αυτή βάφτισε την κόρη της κι εκείνη με τη σειρά της θα ανταποδώσει στο δικό της.

Η Μάριον Μιχελιδάκη και ο Βασίλης Νομικός, παντρεύτηκαν το καλοκαίρι με άκρα μυστικότητα, ενώ περιμένουν με αγωνία το πρώτο τους τέκνο.

Τέλος, η Ζέτα Λογοθέτη αποφάσισε να πάψει να αποτελεί την "καλύτερη πελάτισσα των ταξιτζήδων" καθότι οι καιροί είναι χαλεποί και τα έξοδα τρέχουν. Η περίπτωση να χρησιμοποιεί στις μετακινήσεις της τα αστικά μέσα ούτε καν συζητήθηκε από τη μοντέλα, γι αυτό και πήρε τη μεγάλη απόφαση να πάρει δίπλωμα. Ήδη, ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα "σωφεράτζας" και ως λέει ο δάσκαλος της...οι πεζοί να μείνουν ήσυχοι! Ίδωμεν.