Μαζί Μουρ - Ντι Κάπριο

23.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, οργιάζουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό στο Χόλιγουντ πως η Ντέμι Μουρ και ο Λεονάρντο Ντι Καπριο είναι το νέο ζευγάρι της περιοχής. Μάλιστα, ειδικοί επί...ζητημάτων καρδιάς βάζουν το χέρι τους στη φωτιά πως οι δυο διάσημοι ηθοποιοί ζουν έναν παράφορο έρωτα.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Οργιάζουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό στο Χόλιγουντ πως η Ντέμι Μουρ και ο Λεονάρντο Ντι Καπριο είναι το νέο ζευγάρι της περιοχής. Μάλιστα, ειδικοί επί...ζητημάτων καρδιάς βάζουν το χέρι τους στη φωτιά πως οι δυο διάσημοι ηθοποιοί ζουν έναν παράφορο έρωτα. Το σίγουρο της υπόθεσης είναι πως το τελευταίο διάστημα κάνουν συχνά πυκνά δημόσιες εμφανίσεις, όπου δε φέρονται σαν δύο απλοί συνάδελφοι που βγήκαν να φάνε και να πιούνε το κατιτί τους, αλλά φέρονται ωσάν δύο ερωτευμένα πιτσουνάκια που βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβουδάκια.

Η διαχυτικότητα που δείχνουν - λένε όσοι τους είδαν στα διάσημα ρεστοράν που πηγαίνουν - είναι τω όντι έκδηλη και τα...σορόπια στάζουν από παντού. Η Ντέμι δίπλα στον Λεονάρντο συμπεριφέρεται σαν 18χρονη μαθήτρια που την έκανε κοπάνα από το σπίτι της για να πάει να συναντήσει τον καλό της. Τόσο ενθουσιασμένη μιλάμε πως είναι η Μουρ. Κι αυτός, όμως, δεν πάει πίσω καθώς ως λένε θαυμάζει σε μέγιστο βαθμό την αγαπημένη του.

Οι επαΐοντες του θέματος, υποστηρίζουν πως ο έρωτας τους δεν είναι κάτι που προέκυψε πρόσφατα. Οι δυο τους "νταραβεριζόντουσαν" κάτι χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 1997, όταν αυτή ήταν ακόμη παντρεμένη με τον Μπρους Γουίλις και ο Λεό ήταν ένας φέρελπις σταρ του Χόλιγουντ. Οι συναντήσεις τους έπεσαν στην αντίληψη των παπαράτσι και οι πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν είχαν ως αποτέλεσμα να αραιώσουν. Έκτοτε οι δρόμοι τους χώρισαν και τώρα που είναι ελεύθερα πουλιά (ο Ντι Κάπριο χώρισε με τη Ζιζέλ και η Μουρ άφησε στα κρύα του λουτρού τον δάσκαλο καράτε) είπαν να σμίξουν τις...μοναξιές τους. Κι ως φαίνεται τα κατάφεραν μια χαρά.