Το διαζύγο της Γιάννας Νταρίλη

23.09.2002
Αγαπημένη μου Αγγελική, στο κλαμπ των χωρισμένων έχει μπει εδώ και λίγο καιρό η Γιάννα Νταρίλη. Η γνωστή γυμνάστρια - μοντέλο και φερέλπιδα σκηνοθέτιδα αν και λίγους μήνες πριν ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου υπό άριστες συνθήκες και προοπτικές για ένα βίο ανθόσπαρτο, εξέπληξε τους πάντες ανακοινώνοντας πως χωρίζει με τον καλό της Βαγγέλη Παπαδάκο.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στο κλαμπ των χωρισμένων έχει μπει εδώ και λίγο καιρό η Γιάννα Νταρίλη. Η γνωστή γυμνάστρια - μοντέλο και φερέλπιδα σκηνοθέτιδα αν και λίγους μήνες πριν ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου υπό άριστες συνθήκες και προοπτικές για ένα βίο ανθόσπαρτο, εξέπληξε τους πάντες ανακοινώνοντας πως χωρίζει με τον καλό της Βαγγέλη Παπαδάκο. Τα νέα του διαζυγίου έπεσαν ωσάν κεραυνός εν αιθρία και οι δικοί τους άνθρωποι όταν πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα έμειναν...άγαλμα.

Ήταν τόσο σίγουροι για τον έρωτα των παιδιών και άλλο τόσο για την επιτυχία που θα έχει ο γάμος τους, που ακόμη δείχνουν να μην πιστεύουν πως χάλασε το συμπεθεριό. Το τέως ζεύγος δεν έχει διευκρινίσει τους ακριβείς λόγους του χωρισμού, μια και είναι της φιλοσοφίας πως "σε ζητήματα προσωπικά, συζήτηση κομμένη". Για το λόγο αυτό, κατάφεραν να κρατήσουν το "μικρό τους μυστικό" μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για σεβαστό χρονικό διάστημα. Επειδή, όμως, τέτοια νέα σιγά μη θαφτούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, οι πρώτοι ψίθυροι άρχισαν να κυκλοφορούν.

Όταν συνέβη αυτό, η Γιάννα είχε κομμάτι συνέλθει κι έτσι αποφάσισε να ενημερώσει το κοινό της, δίνοντας συνέντευξη σε γνωστό περιοδικό. Εκεί, η αλήθεια δεν είπε και πολλά, παρά μόνο πέταξε κάποιες σπόντες, όπως κάθε χωρισμένη γυναίκα άλλωστε. Ο τέως δεν το άφησε να πέσει κάτω και απάντησε σχετικά, αλλά προς ενημέρωση σου σε πληροφορώ πως μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο σήριαλ "Γιάννα Νταρίλη - Βαγγέλης Παπαδάτος: Κράμερ εναντίον Κράμερ". Βλέπεις οι άνθρωποι παρόλη την όποια πικρία τους έχουν να ασχοληθούν με σοβαρότερα θέματα, όπως η επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Αυτός ως επιχειρηματίας που είναι, έχει πέσει με τα μούτρα στις δουλειές του, ενώ αυτή το έχει βάλει "αμανάτι" να γίνει κάποια μέρα τρανή σκηνοθέτιδα. Ήδη έχει ξεκινήσει μαθήματα, ενώ έκανε το πρώτο της τόλμημα σκηνοθετώντας μία ταινία με πρωταγωνιστή τον Στράτο Τζώρτζογλου. Για να καταλάβεις δε, πόσο θερμά έχει δει το θέμα (άλλωστε αποτελεί παιδικό της όνειρο) ίσα που σκέφτεται σοβαρά να επιστρέψει στην Αμερική για πάντα και να μεγαλουργήσει εκεί. Εξάλλου, είναι γνωστό τοις πάσι πως η Ελλάδα είναι μία...ταλεντοφάγα, όπου φερέλπιδες νέοι σαν τη Νταρίλη δεν μπορούν να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.