Παντρεύτηκαν Παπαχαραλάμπους - Μουρατίδης!

15.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το καλοκαίρι περιμέναμε πως θα παντρευτούν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης, αλλά το ζευγάρι έκανε την έκπληξη και ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το καλοκαίρι περιμέναμε πως θα παντρευτούν η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Φάνης Μουρατίδης, αλλά το ζευγάρι έκανε την έκπληξη και ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου, το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο γάμος έγινε στο δημαρχείο του Χαλανδρίου σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο, καθώς το ζευγάρι δεν ήθελε αυτή η στιγμή να πάρει δημοσιότητα.

Εξάλλου, ο γάμος έγινε για τυπικούς λόγους, ώστε ο ερχομός του παιδιού τους σε λίγους μήνες να τους βρει παντρεμένους. Παρόλο το... τυπικό του πράγματος, ο Μουρατίδης πήγε στο δημαρχείο ντυμένος γαμπρός κανονικά και με το νόμο, αφού φορούσε ένα λευκό κοστούμι. Σε αντίθεση με την Άννα Μαρία, η οποία δεν είναι και μεγάλη φαν του... τύπου, που φορούσε μία λευκή παντελόνα με χακί καμπαρντίνα.

Ο γιος τους θα έρθει το καλοκαίρι, ενώ το ζευγάρι θα κάνει μάλλον και θρησκευτικό γάμο, αφού είναι επιθυμία του Φάνη. Η Παπαχαραλάμπους, πάλι, δεν τρελαίνεται και πολύ με την ιδέα, αλλά δεν θα το κάνει θέμα, ούτε θα τσακωθεί με τον αγαπημένο της, με τον οποίο διανύουν την πιο ευτυχισμένη περίοδο της σχέσης τους.