Και πάλι ερωτευμένη η Ελεονώρα!

15.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Θέλει η Ελεονώρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» μου θύμισε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» είναι και πάλι ερωτευμένη και ο φακός του παπαράτσι τη «συνέλαβε»
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Θέλει η Ελεονώρα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει» μου θύμισε η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του «Πρωινού καφέ» είναι και πάλι ερωτευμένη και ο φακός του παπαράτσι τη «συνέλαβε» κατά την αναχώρηση και άφιξή της από την Κρήτη, όπου το ζευγάρι πέρασε ένα ονειρεμένο Σ/Κ.

Και δεν το βγάζω από το μυαλό μου αυτό. Η ίδια η Μελέτη το παραδέχτηκε, εμμέσως πλην σαφώς, το πρωί της Δευτέρας από την εκπομπή της κι ενώ είχε καλεσμένο το «δεξί χέρι» της Χριστίνας Λαμπίρη, Θοδωρή Ρακιντζή. «Λάμπεις Λάμπη μου κι εσύ Μπάμπη μου» ήταν ένα πράγμα όλη την ώρα η Ελεονώρα και με χαμόγελο που συναγωνιζόταν ακόμη και αυτό του Sakis Ρουβά, άφηνε να εννοηθεί πως «ναι, επιτελούς βρήκε τον έρωτα». Όχι, ότι τον είχε χάσει, αν πιστέψουμε κάποια από τα πάμπολλά δημοσιεύματα που κατά καιρούς της χρέωναν και από μία σχέση.

Ο νέος αγαπημένος της είναι προς το παρόν... αγνώστων στοιχείων και δεν ανήκει στον χώρο της showbiz. Από τα πλάνα που είδαμε, πρόκειται για ένα ωραίο μελαχρινό αγόρι, σωστό τζέντλεμαν, που στο αεροδρόμιο βοήθησε την αγαπημένη του με τις αποσκευές. Το ζευγάρι πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Κρήτη με μεγάλη παρέα, ενώ αν κρίνουμε από τον... αέρα ανανέωσης που έχει «χτυπήσει» την Ελεονωρα, μάλλον περνάνε μια χαρά.