"Η Αλίκη πέταξε την παντόφλα"!

15.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την εικόνα της «βρεγμένης γάτας» που είχε υιοθετήσει ο Πασχάλης άπαξ κι αποκαλύφθηκε μετά από τεστ DNA ότι έχει εξώγαμο παιδί, να την ξεχάσεις. Ο αοιδός είχε ακόμη μία δικαστική δικαίωση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την εικόνα της «βρεγμένης γάτας» που είχε υιοθετήσει ο Πασχάλης άπαξ κι αποκαλύφθηκε μετά από τεστ DNA ότι έχει εξώγαμο παιδί, να την ξεχάσεις. Ο αοιδός είχε ακόμη μία δικαστική δικαίωση σχετικά με την υπόθεση, που όχι μόνο τον ενθάρρυνε για τη συνέχεια, αλλά απεκατέστησε και τις... ισορροπίες ανάμεσα στο ίδιο και τη σύζυγό του, Αλίκη.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου ότι ο Πασχάλης δεν είναι ένοχος για τις ύβρεις (τρελή, αλλοπαρμένη κτλ κτλ) απέναντι στη μητέρα του παιδιού, που φέρεται να είναι δικό του, ενώ δεν υπάρχουν σημαντικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι υπήρχε 4χρονη σχέση, ο αοιδός πήρε πολύ τα πάνω του. Και η κυρία Αρβανιτίδη πήρε την παντόφλα και την έβαλε πίσω στην παπουτσοθήκη.

Και όχι μόνο. Μετά από πολύ καιρό, πήρε θέση ένα βήμα πίσω από τον σύζυγο, αφήνοντας πλέον τον ίδιο να μιλάει για την ιστορία. Το πόσο μου έλειψε η εικόνα αυτή, δε σου λέω. Στο δικαστήριο, μαζί με το ζεύγος Αρβανιτίδη ήταν για πρώτη φορά και η κόρη τους, Ζήνα και όλοι έδειχναν την εικόνα της ευτυχισμένης... πατριαρχικής οικογένειας, με τον Πασχάλη να παίρνει τις πρωτοβουλίες. «Γυναίκα, πίσω εσύ. Παιδί μου, εσύ στο πλάι μου. Γυναίκες φεύγουμε τώρα. Έλα, εδώ γυναικούλα μου να σου δώσω μια αγκαλιά, να σκάσουν οι οχτροί». Αν σκάσανε οι οχτροί; Ούτε... πυροτεχνήματα να ήταν!