Ο Πούτιν ερωτεύτηκε!

17.04.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε ο Νικολά Σαρκοζί τραβά ο Βλαντιμίρ Πούτιν, με τη διαφορά ότι ο Ρώσος «χτύπησε» 25χρονο μοντέλο, να το βλέπεις και να θες να το πιεις στο ποτήρι! Ο «τσάρος» της Ρωσίας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εμπρός στο δρόμο που άνοιξε ο Νικολά Σαρκοζί τραβά ο Βλαντιμίρ Πούτιν, με τη διαφορά ότι ο Ρώσος «χτύπησε» 25χρονο μοντέλο, να το βλέπεις και να θες να το πιεις στο ποτήρι! Ο «τσάρος» της Ρωσίας ερωτεύθηκε σφόδρα την Αλίνα Καμπαέβα, πρώην πρωταθλήτρια της γυμναστικής, νυν μοντέλο, ενώ αυτή τη στιγμή θεωρείται το πιο hot θηλυκό της χώρας, βάζοντας τα γυαλιά ακόμη και στις Άννα Κουρνίκοβα και Μαρία Σαράποβα!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η σχέση του Πούτιν με την 25χρονη ήταν ο λόγος που ο Βλαντιμίρ πήρε διαζύγιο από την σύζυγο του, με την οποία ήταν παντρεμένοι εδώ και 25 χρόνια. Τι να κάνεις, όμως; Άλλα τα μάτια της Αλίνα και άλλα της Λουντμίλα και ο Πούτιν έχει πια μάτια μόνο για την Αλίνα. Κι ας προσπάθησαν οι κόρες του να αλλάξουν γνώμη στον βαθιά ερωτευμένο πατέρα, τον οποίο πολλά δημοσιεύματα θέλουν να ανεβαίνει τον Ιούνιο στα σκαλιά της εκκλησίας με τη μικρή.

Το σκάνδαλο που έχει προκληθεί, δεν απασχολεί τον Πούτιν. Ούτε τα τριάντα ένα χρόνια που τον χωρίζουν με τη νέα αγαπημένη του. Και την Αλίνα, όμως, δεν την απασχολεί η διαφορά ηλικίας, η οποία ασχολείται πλέον περιστασιακά με το μόντελινγκ, ενώ είναι βουλευτής του κόμματος του Πούτιν. Πάντως, έχω να πω ότι: «Ναι, η Αλίνα είναι κορίτσι για... Τζέιμς Μποντ»! Και ως πρώην πράκτορας που είναι ο Πούτιν βρήκε τη δική του... Ούρσουλα Αντρες. Από τη Ρωσία με αγάπη!